- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Hej !
Piszę do wam, ponieważ chcę zapytać gdzie mogę znaleść hasło do zalogowania się do aplikacji Voip lub neofon na komputerze. Wiem, że przy podpisaniu umowy dostaje się hasło na e-mail, ale niestety skasowałem tą wiadomość.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Kamil1 Zadzwoń do BOK, jeżeli masz smartfon z numerem Orange, to po zalogowaniu się do aplikacji Mój Orange na dole znajdziesz ikonę dzięki której za darmo porozmawiasz z doradcą. Jeżeli nie to standardowe połączenie... 500100100 o ile zależy Ci na czasie. Możesz też poprosić o hasło e-mailem.
Update,
zdaje się, że pomyliłem numer... prawidłowy kontakt to 510100100, albo z numeru komórkowego Orange *100
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Kamil1 Zadzwoń do BOK, jeżeli masz smartfon z numerem Orange, to po zalogowaniu się do aplikacji Mój Orange na dole znajdziesz ikonę dzięki której za darmo porozmawiasz z doradcą. Jeżeli nie to standardowe połączenie... 500100100 o ile zależy Ci na czasie. Możesz też poprosić o hasło e-mailem.
Update,
zdaje się, że pomyliłem numer... prawidłowy kontakt to 510100100, albo z numeru komórkowego Orange *100
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Voip
To ja też dorzucę trzy grosze, że powinno być na wyciągu do umowy/aneksu.
Jak nie masz - rady przedmówców 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Voip
Piotrekk85 napisał(-a):To ja też dorzucę trzy grosze, że powinno być na wyciągu do umowy/aneksu.
Jak nie masz - rady przedmówców 🙂
@Piotrekk85 Niestety na wyciągu jest info, że hasło na e-mail - przynajmniej ja tak mam.