- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Stałe Publiczne IP
Dlaczego w Orange nie mozna zamowić stałego Publicznego IP. Jest tylko dla firm - przeciez to sa jaja. Wlaczyc mozna w mój orange a potem dzwonia i mówia że sie nie da na Funboxie 6. To na czym sie da. Inne firmy nie maja z tym problemu.
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Automatyczne odnowienie IP w Funbox 3.0 Neostrada Światłowód 1 Gbps co 22h?
@Morciak Zawsze było rozłączanie co 22 godziny. Dla ADSL-a. Dla FTTH powinno się to odbywać do 9-10 dni. Tak jest w teorii, ale spotkałem się z ustawieniami, gdzie to odbywa się właśnie co 22 godziny. To rzadkość, ale się dzieje. Zgłoś to na infolinii, bo być może to kwestia ustawień, które można zmienić...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Automatyczne odnowienie IP w Funbox 3.0 Neostrada Światłowód 1 Gbps co 22h?
@agat13 Ty to lubisz "kopać" 😁😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Stałe Publiczne IP
@kris68napisał(-a)
Dlaczego w Orange nie mozna zamowić stałego Publicznego IP. Jest tylko dla firm - przeciez to sa jaja. Wlaczyc mozna w mój orange a potem dzwonia i mówia że sie nie da na Funboxie 6. To na czym sie da. Inne firmy nie maja z tym problemu.