- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dobry wieczór. Mam pytanie dotyczące rabatu Orange Open Extra. Pół roku temu został podpisany aneks do umowy abonamentowej (przedłużenie) Smart Plan LTE Wspólny na okres 24 miesięcy. W związku z tym, że były i nadal są posiadane usługi stacjonarne (telefon stacjonarny - plan podstawowy, Neostrada do 10 Mb/s) przyznany został rabat w wysokości 40 zł na abonament telefonu mobilnego. Czy po rezygnacji z Neostrady (umowa do lipca 2018) i zostawieniu jedynie telefonu stacjonarnego rabat nadal będzie naliczany? W regulaminie promocji, który znalazłem na stronie Orange.pl pisze, że wystarczy posiadać usługi stacjonarne, nie ma konkretnie określonych jakie i w jakiej minimalnej kwocie miesięcznego zobowiązania, więc wydaje mi się, że nic nie powinno zmienić się. Jednak chciałbym się upewnić, a wiem, że tutaj na forum są prawdziwi eksperci, którzy o ofertach wiedzą naprawdę wiele, czasem więcej niż konsultanci na infolinii czy czacie. 🙂
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rabat Orange Open Extra
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rabat Orange Open Extra
Ok przy wspólnym rzeczywiście jest rabat 40 zł. Wysokość abonamentu nie ma znaczenia.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rabat Orange Open Extra
Telefon stacjonarny analogowy - plan podstawowy za 31,98 zł. Telefon jest aktywny i nadal pozostałby, jedynie rozważana rezygnacja z Neostrady.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rabat Orange Open Extra
@Piotrekk85 Dzięki wielkie za odpowiedź! Już się bałem, że będzie problem z rezygnacją, bo jednak rabat duży i jego utrata skutecznie mocno obniżyłaby atrakcyjność posiadanej oferty. 🙂