- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pass2Mobile pobrana opłata
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@j131napisał(-a)
https://nasz.orange.pl/t5/Pomys%C5%82y/Ograniczenie-automatycznego-udost%C4%99pniania-numeru-telefon...
Czyżby kolejny przykład działania tego mechanizmu? Już to wałkowaliśmy...
2 lata minęły, 25 głosów poparcia i... nic. Cisza i co jakiś czas zgłasza się kolejny poszkodowany 😞
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cisza bo Orange nie ma nic z tym wspólnego. Jeżeli coś udostępnienia nr telefonu to tylko usługi Google z powiązanymi numerami.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
marcin0216
Ok, dzisiaj wezmę na spytki mojego półtorarocznego syna, na bank maczał w tym swoje palce.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonimmiałem na myśli tego użytkownika, do którego została przesłana wiadomość z Twojego numeru (jak sam wspomniałeś w poprzednim poście). skoro Twój półtoraroczny syn ma już telefon, to może warto 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@atlas_cudownapisał(-a)Cisza bo Orange nie ma nic z tym wspólnego. Jeżeli coś udostępnienia nr telefonu to tylko usługi Google z powiązanymi numerami.
Google ma coś wspólnego z Pass2Mobile?!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@bluesmanniaki Nie chodziło mi o Pass2Mobile tylko o kawałek dyskusji, skąd szemrane firmy pozyskują nr teflonu na podstawie ciasteczek i danych z Google Services.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
No i masz babo placek, obraził się.
Może w takim razie nie ma się co przejmować, skoro OP nie jest zainteresowany kontynuacją, to problemu jakby nie ma. Wracając na moment do pomysłu i sedna sprawy: nie jestem taki pewien czy to faktycznie Google, bo w poprzednim wątku zarzekano się że nawet dziewiczy numer telefonu był udostępniany i to nawet w trybie incognito. Mnie się tego nie udało odtworzyć na moich (bynajmniej nie dziewiczych) numerach, i w żadnym trybie, ale nie mam też powodu kwestionować, tym bardziej że ekspert też nie zakwestionował, tylko jakby potwierdził że coś na rzeczy jest.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Są różne mechanizmy ale wg mnie wszystkie i tak łączy Google. Posądzenie Orange, o to, że wstawia nr telefonu przez API jest absurdalne.
- « Poprzedni
- Następny »