- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Love
Tak Pelikan - trza nowy numer który oni przyślą wsadzić w nową szczelinę SIM w jakimś telefonie . A dotychczasowej trzeba używać nadal . Opowiem wam ciąg dalszy mojej historii ; Dziś rano spojrzałem na tablet alcatel pixi 7 który dostałem w prezencie od orange przy podpisywaniu wcześniejszej umowy i pomyślałem ; a dlaczego konsultant z którym rozmawiałem wczoraj nie wspomniał ani słowem o jakichś gadżetach do umowy ....
Zadzwoniłem więc dziś znów na infolinie ia konsultant na którego dziś trafiłem mówi mi że owszem ; teraz też są dostępne "prezenty" do umowy .
Nawigacja samochodowa , powerbank lub mobilny router 3G .
Wybrałem nawigację , konsultant z którym dziś rozmawiałem napisał od nowa umowę ze mną , tyle że teraz z dołączonym "prezentem " Może więc być tak że po niedzieli pojawi się kurier z umową bez prezentu i moim zadaniem będzie wtedy nie przyjęcie jej .
A następnego dnia pojawi się następny kurier , przywiezie umowę i gadżet i tą umowę mam dopiero przyjąć . C D N .....
Dziś się dowiedziałem że przyślą mi nawigację navitel e 100 ale że stanie się to w ciągu 30 dni od zawarcia umowy .
A ja myślałem że kurier przywiezie od razu i nową umowę i nawigację .......
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Love
Wiecie co siędziś dowiedziałem ; konsultant z którym romawiałem w sobotę - ponoć wprowadził mnie w błąd . Żaden gadżet przy przejściu z funpack-a na orange love się nie należy ! Należy się tylko na życzenie - zamiana liveboxa2 na funboxa3 .
Dekodera tv nie będzie można wymienić . Gdy przed chwilą zalogowałem się na swoje konto to pokazuje mi że umowa z piątku jest w trakcie realizacji i by czekać na kuriera .
O tym że w sobotę rozmawiałem z konsultantem i że obiecał on mi anulowanie piątkowej umowy , podpisanie nowej z nim i gadżecie dla mnie nie ma żdnej wzmianki .
ZAdzwoniłem dziś na infolinię , dzisiejsza pani konsultantka poinformowała mnie że ;
regulamin promocji "orange love" nie przewiduje żadnych gadżetów i że w "systemie" nie ma żadnego śladu po mojej sobotniej rozmowie z konsultantem i ustaleniu gadżetu .
Już sam nie wiem który z tych konsultantów mówi prawdę a który kłamie !
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Love
Dla mnie news dnia, że nie ma możliwości wymiany dekodera.
Zawsze się boję, że ktoś będzie chciał mnie uszcześliwić czarnym dekoderem (WHD80/UHD88) i skończy się oglądanie w module CI.
Ale z routerem to inna sprawa. Znasz może jakieś szczegóły jak trzeba to rozegrać?
Jaką masz w ogóle technologie?
Do tej pory do ADSL nie chcieli dawać nawet Funboxa2, więc możliwość wymiany z LB2 na FB3 jest tym bardziej kusząca.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Love
Wczoraj pierwszy konsultant który zdłosił się pod numerem 510100100 -
- przekierował mnie do innego konsultanta . Z działu technicznego ,
Tamten zaś powiedział , że gdy będę już miał podpisaną umowę i aktywną promocję
orange love - wtedy zgłosić się na infolinii właśnie do tego działu technicznego i oni tam wystawią zlecenie na wymianę LB2 na FB3 . Obaczymy czy tak będzie .
Od piątku wieczorem na moim koncier stoi że umowa jest przekazana do firmy KEX ,
ale dziś w południe nie ma jeszcze numeru listu przewoizowego .
C D N .....
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Love
Dziś rano przyjechał do mnie kurier , przywiózł umowę i kartę SIM na komórkę , na której jest bezlik minut do wszystkich . Tak że już dziś jestem w taryfie "love"
a po niedzieli będę mógł się zgłosić na wymianę LB2 n funbox3 .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Love
To by było na tyle, jeśli chodzi wymianę Liveboxa na Funboxa3.
https://www.youtube.com/watch?v=DW1bcDnYo1s
Jedyny port RJ11 jaki ma router, to ten do telefonu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Love
To jak w koncu to jest ponoć dekoder i rorter beda dostepne teraz tylko do swiatla i nie moga ich wydawac w innych przypadkach.
Czy dekoder można wymienic do iptv? vdsl?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Love
Niestety bez regulaminów, cenników, zamówienia przez internet...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Love
Czy mając :
- Neostrade z umową do 07/2017
- telefon stacjonarny z umową do 05/2017
- telefon komórkowy do 09/2018
mogę teraz przejść na Orange Love ?
Bo z tego co wyczytałem wcześniej to można nawet w trakcie trwania obecnej umowy ....