Nie można wyświetlić tego widżeta.

Okres rozliczeniowy a odnowienie transferu, jak sprawdzić?

ROZWIĄZANE

Poziom 10, Zwiadowca Przestworzy
  • 1
  • 0
  • 0

Witam
Jak w temacie, Chciałbym się dowiedzieć;

1. Jak mogę sprawdzić;
    • Datę okresu rozliczeniowego; tj: Do kiedy powinienem wpłacić należności za faktury? (Z tego co wiem; To się automatycznie przesuwa do ostaniej najwcześniejszej wpłaty)
    • Datę okresu rozliczeniowego; tj: Kiedy odnowi mi się transfer? (Z tego co wiem; To jest (albo przynajmniej powinno; U mnie w umowie nie zgadza się to od początku!) wspólne z Okresem rozliczeniowym; Kiedy przyjdzie nowy rachunek.
  2. I czy mogę przywrócić ten z umowy, ewentualnie wyregulować co do możliwości finansowych (wypłatę mam 10-go każdego miesiąca a umowa zaczęła się 25-go to też był okres rozliczeniowy 1-go miesiąca; po tym internet zaczął się odnawiać 15-go a faktury przychodziły 10-go (Coś się chyba nie zgadza)) problem w tym że w chwili niespodziewanego przypływu postanowiłem opłacić wcześniej co wiązało się z nieuniknionym - cofnięciem go do nie możliwego do osiągnięcia 6-go każdego miesiąca, o dziwo internet dalej odnawiał się 15-go!)

Proszę o pomoc,

Z góry dziękuję

Pozdrawiam

Krzysztof

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Rozwiązanie:

Poziom 36, Nawigator Galaktyczny
  • 3360
  • 8132
  • 151

Zarejestruj numer na Mój Orange i tam sprawdzisz okres rozliczeniowy i będziesz mógł zarządzać usługami. 

Jeśli masz smartfona, to polecam Aplikację Mój Orange.

Wszystkie informację jak zarządzać swoim kontem znajdziesz TUTAJ.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

1 ODPOWIEDŹ 1

Poziom 36, Nawigator Galaktyczny
  • 3360
  • 8132
  • 151

Zarejestruj numer na Mój Orange i tam sprawdzisz okres rozliczeniowy i będziesz mógł zarządzać usługami. 

Jeśli masz smartfona, to polecam Aplikację Mój Orange.

Wszystkie informację jak zarządzać swoim kontem znajdziesz TUTAJ.