- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rodacy, ludzie dobrej woli... Pomóżcie człowiekowi w potrzebie i zróbcie wielkanocny dobry uczynek itp. 😄
Przeprowadziłem się niedawno do nowego mieszkania, nie mam jeszcze internetu, a coś z moją usługą Darmowe orange wifi jest nie tak...Mam pakiet 29,90, a to chyba za mały i mi wyłączyli (rok temu jej używałem). Zasięg jest rewelacyjny, więc problem jest tylko z tą aktywacja.
Jeśli ktoś z Was nie używa tej usługi można ją włączyć za darmo na stronie, prosiłbym o podanie swojego wejścia do tej usługi przez e-mail lub PM, OCZYWIŚCIE jeśli jej nie używacie, instrukcje podaję poniżej
Na stronie orange.pl klikamy Mój orange, potem przesuwamy muszkę nad "zarządzaj" potem klikamy na "pakiety i ustawiania" rozwiajamy Internet i na prawo od Darmowe Orange WiFi klikamy "zobacz szczegóły" i zakładamy konto. Ja mam przycisk "zobacz szczegóły" wy możecie mieć "aktywuj" lub "włącz usługę"
moj mail : 47.aaronvold47wow@gmail.com
P.S. Jeśli to, że 29,90 to wystarczający pakiet jest prawdą, a ja coś po prostu robię nie tak... to też dajcie znać 😄
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@aaronvold47 napisał:
Pokaż szczegóły(...) coś z moją usługą Darmowe orange wifi jest nie tak...Mam pakiet 29,90, a to chyba za mały i mi wyłączyli (rok temu jej używałem). Zasięg jest rewelacyjny, więc problem jest tylko z tą aktywacja.
(...)
Na stronie orange.pl klikamy Mój orange, potem przesuwamy muszkę nad "zarządzaj" potem klikamy na "pakiety i ustawiania" rozwiajamy Internet i na prawo od Darmowe Orange WiFi klikamy "zobacz szczegóły" i zakładamy konto. Ja mam przycisk "zobacz szczegóły" wy możecie mieć "aktywuj" lub "włącz usługę"
(...)
P.S. Jeśli to, że 29,90 to wystarczający pakiet jest prawdą, a ja coś po prostu robię nie tak... to też dajcie znać 😄
Wiem, że jest już poniewczasie, ale...
Jeżeli masz abonament komórkowy w najnowszej ofercie (Plan Komórkowy), a tak najprawdopodobniej jest, bo kwota którą podajesz pasuje do Planu Podstawowego oraz - co istotne! - nadal masz dostęp do konta Mój Orange w starszej wersji (o nowej odsłonie konta można więcej przeczytać tutaj), to wtedy powinieneś móc zarządzać usługą Darmowe Orange WiFi, i to właśnie po naciśnięciu Zobacz szczegóły.
Ja tak u siebie mam . Więcej na screenach poniżej:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie działa Darmowe orange wifi
A może w takiej sytuacji, tymczasowym rozwiązaniem byłby jakiś duży pakiet internetowy w komórce i użycie jej jako hotspotu?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@aaronvold47 napisał:
Pokaż szczegóły(...) coś z moją usługą Darmowe orange wifi jest nie tak...Mam pakiet 29,90, a to chyba za mały i mi wyłączyli (rok temu jej używałem). Zasięg jest rewelacyjny, więc problem jest tylko z tą aktywacja.
(...)
(...)
Wiem, że jest już poniewczasie, ale...
Jeżeli masz abonament komórkowy w najnowszej ofercie (Plan Komórkowy), a tak najprawdopodobniej jest, bo kwota którą podajesz pasuje do Planu Podstawowego oraz - co istotne! - nadal masz dostęp do konta Mój Orange w starszej wersji (o nowej odsłonie konta można więcej przeczytać tutaj), to wtedy powinieneś móc zarządzać usługą Darmowe Orange WiFi, i to właśnie po naciśnięciu Zobacz szczegóły.
Ja tak u siebie mam . Więcej na screenach poniżej:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jeszcze na marginesie dodam:
- jeśli założyłeś temat i pojawiła się dobra odpowiedź lub rozwiązanie - oznacz najlepszą odpowiedź klikając w przycisk
Podziękujesz w ten sposób osobie, która pomogła i pomożesz osobom, które będą miały podobne pytanie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Wiktor, wtrącę swoje trzy grosze do Twojej odpowiedzi. Z zakładki Mój Orange na forum, za pierwszym podejściem otwarło mi stronę konta bez logowania i różni się Twój opis z moim, mimo że mam Plan Komórkowy w Orange Love i drugą komórkę współdzieloną. Normalnie, jestem już zmigrowany, ale czy do końca zgodnie z opisami rejestracyjnymi, to mam wątpliwości. Trzeba się temu przyjrzeć.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim
opisana wyżej ↑ sytuacja dot. jedynie starych kont z planami m.in. takimi jak te - to istotne :).
Zdaje się, że Ty korzystasz już z nowego Mój Orange .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dobrze, podepnę się: mam nowy panel Mój Orange do Neostrady FTTH – nigdzie nie mam opcji kontrolnych Darmowego Orange WiFi – w jaki sposób mam ustalić hasło albo czy w ogóle ma być udostępnione pasmo na routerze?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Wiktornapisał(-a)@Anonim
opisana wyżej ↑ sytuacja dot. jedynie starych kont z planami m.in. takimi jak te - to istotne :).
Zdaje się, że Ty korzystasz już z nowego Mój Orange .
@Wiktor, korzystam z nowego, ale dlaczego z zakładki forum wrzuciło mi stare konto i to bez konieczności logowania? No to jak, zrobiono mi porządek, czy nie? Chyba, że dalej "w mętnej wodzie rybka sobie pływa" Opis sytuacji masz w tym temacie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Sonorovnapisał(-a)Dobrze, podepnę się: mam nowy panel Mój Orange do Neostrady FTTH – nigdzie nie mam opcji kontrolnych Darmowego Orange WiFi – w jaki sposób mam ustalić hasło albo czy w ogóle ma być udostępnione pasmo na routerze?
@Sonorov, masz swój router, czy z Orange? Jeżeli to drugie, to masz do wyboru panel modemu, albo posiłkowanie się tą stroną
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W panelu Funboxa mogę sobie najwyżej pooglądać jaki jest stan usługi, a nie nią zarządzać.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »