- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Tomek111 napisał:
Mam podobny problem 😠 Jestem oburzony złodziejskimi praktykami Orange i partnerów czy jakoś tak. Nie dość że naliczaja mi zł za cos czegi nie zamawialem to jeszcze trace teraz swoj CENNY czas na szperanie po forach i szukanie jakichś informacji
stworzyliśmy krótki FAQ :). (Wspomniał już o nim @zbignieww). Będzie łatwiej dotrzeć do najbardziej istotnych informacji, związanych z aktywacją takiej subskrypcji.
Zachęcam do lektury . Dzięki niej zobaczysz, jak wygląda sytuacja z naszej perspektywy .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mechanizmy naciągające nieświadomych ludzi na koszta w Orange
Mamy nadzieję, iż powyższe informacje są pomocne.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
To samo teraz z Gameasy.pl POLAND, zostało mi już naliczone 44zł. Jak łącząc się z itnernetem ktoś widzi mój numer telefonu czy numer umowy ? Jakim cudem obciążą mnie widząc tylko mój adres IP ? Ewidentnie ta firma współpracuje z Orange. W nic nie klikałem nic nie uruchamiałem żadnej subskrypcji i nalicza mi opłaty co 7dni 15zł .... PS: Używam modemu, nie telefonu przez wifi łączę sie z innymi komórkami jakim cudem mam opłaty naliczone ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Warunki Gameasy
Obsługa Klienta:
Jeżeli mają Państwo jakiekolwiek pytania dotyczące niniejszej Umowy, prosimy o kontakt z:
Buongiorno France
Do wiadomości Obsługa Klienta / Gameasy
7 rue du Faubourg Poissonnière
75009 Paryż
FRANCJA
Infolinia: 0-0-800-141-0196 (połączenie bezpłatne z telefonów stacjonarnych; w przypadku połączeń z urządzeń mobilnych mogą być naliczane standardowe opłaty sieciowe)
Email: contact@gameasy.pl
Coś takiego francuska frima !!! ??? jak ORANGE
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
|Jakim cudem nalicza mi opłaty jak nikt nie zna numeru SIM z routera, a żeby wysłać sms z routera muszę się zalogować na niego i dopiera wysłać wiadomość, a tylko ja mogę na niego się zalogować. Jakim cudem ?
Okres
Od 10 sierpnia do dzisiaj
Zrobiłaś zakupy na usługi elektroniczne na łączną kwotę 44,97 zł.
13 sierpnia 2019
Dostawca
DOCOMO Digital
Nazwa usługi
gameasy.com INFO: 008001410196 support.pl@customerservices.pl
Koszt
14,99 zł
Następnie:
Dlaczego nadawcą jest ORANGE ?
Orange Otrzymujesz dostep do www.gameasy.pl INFO: 008001410196 support.pl@customerservices.pl, koszt 14.99 pln co 7 dni. Rezygnacja-kliknij: http://www.gameasy.pl/#!/status Twoje potwierdzenie warunkow zamowionej uslugi dostepu znajdziesz po zalogowaniu się na www.orange.pl/mojorange w zakladce Dodatkowe Zamowienia.
Następna:
Orange Twój PIN: *****. Wpisz PIN jeśli chcesz skorzystac z uslugi VODONLILNE4U ktorej koszt wynosi 21.99 pln co 7 dni.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jeśli chcesz to zablokować, na mój Orange lub Bok włącz blokadę na usługi elektroniczne. Jeśli chcesz zwrotu opłat, napisz maila na adres podany przez Ciebie - zwykle jak to pierwszy raz to powinni Ci zwrócić opłaty.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W jaki sposób ? Jak podany jest tylko zewnętrzne IP ? W jaki sposób wiedzą jaki mam numer karty SIM ? Muszą mi podesłać sms na konkretny numer i muszę odpowiedzieć, czyli potwierdzić z konkretnego numeru. Inaczej każdy sąsiada numery by wpisywał. Niczego z routera nie wysyłałem, żadnego sms, bo tylko tak mógłbym potwierdzić członkostwo. SMS przychodzą z numeru Orange !!!!