- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pod koniec grudnia 2020 dostałem taki email od Orange.
https://images92.fotosik.pl/482/1e4ba5a2be95990cgen.jpg
Ja Orange mam dwie umowy na telefon stacjonarny i internet.
Umowa na telefon stacjonarny została podpisana roku 2013 i była przedłużana na czas nieokreślony.
A dzisiaj patrzę na.
(mój Orange).
https://images91.fotosik.pl/481/12555c08d109579d.jpg
A tu przedłużyli umowę na dwa lata od 1 marca 2021.
Jeszcze wspomnę, że na umowie nic nie pisze na temat przedłużania umowy na 2 lata.
A jeśli chodzi o internet to umowa została podpisana roku 2015 i tu jest niby wszytko okej.
https://images92.fotosik.pl/482/6a0635b06c6183b4.jpg
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ale, przedłużenia te są dla systemu aby mógł on utrzymać te samą cenę. Tak naprawdę umowy są na czas nieokreślony, ta dla stacjonarnego też i możesz ją rozwiązać bez kar, co możesz sobie sprawdzić w zakładce umowy i sprawdź karę za zerwanie umowy, będzie 0 zł.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Koniec z automatycznym przedłużaniem umów Właśnie weszły w życie zmiany w prawie czy na pewno.
@bytom2009 dokładne informacje na temat przedłużonych usług otrzymasz kontaktując się z konsultantem na infolinii lub czacie. Nie zawsze dane podane na koncie Mój Orange mogą być prawidłowe. Ja bym jeszcze zweryfikował informacje na infolinii.
Operatorzy dostali obowiązek informowania o przedłużaniu umowy, więc powinno być na czas nieokreślony.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ale, przedłużenia te są dla systemu aby mógł on utrzymać te samą cenę. Tak naprawdę umowy są na czas nieokreślony, ta dla stacjonarnego też i możesz ją rozwiązać bez kar, co możesz sobie sprawdzić w zakładce umowy i sprawdź karę za zerwanie umowy, będzie 0 zł.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Koniec z automatycznym przedłużaniem umów Właśnie weszły w życie zmiany w prawie czy na pewno.
powinno być na czas nieokreślony.
A nie jest emailu jak widać dokładnie piszę że Bedzie na nieokreślony. będę musiał pisać do nich
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
APU 6 tak było do tej pory na automatu na pół roku teraz jest na czas nieokreślony jak wspomniałem tu jest ok
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
ja wiem że jest błąd ich strony ja napisałem bo chciałem się przekonasz czy których wasz tak ma
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@bytom2009 ja też tak mam w aplikacji: neo 6 mies, stacjo kolejne 2 lata...
sprawdziłem dane na www w umowach i urządzeniach i faktycznie jest jak pisze kolega: nieokreślony i kwota 0 zł za ewentualne zerwanie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ciekawe czy to koniec czy jeszcze lata telenoweli. Dziś brak komentarzy ze strony Orange.
- « Poprzedni
- Następny »