- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak przenieść numer z Nju do Orange Love, aby telefon był głuchy przez 3 dni lub dłużej
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak przenieść numer z Nju do Orange Love, aby telefon był głuchy przez 3 dni lub dłużej
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Arti_Kn_Pl Tak. To nie jest problem z logowaniem sie telefonu do sieci tylko problem z wyłączeniem go w systemach O.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrekk85 Czyli potrzebny jest ktoś, kto ma na biurku dwa monitory/terminale - na każdym inny system - pomimo, że obie marki to ta sama firma. Bez komentarza 😐 BTW. Planuje przenieść jeden numer abonamentowy z nju do flexa - ale po tych przygodach - lepiej się nie ruszać (?)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@MarWo5 pewnie masz umowę wstępną, główną, z wszystkimi danymi dostaniesz, jak technik przyjdzie zamontować usługę internetową. Dziwi mnie tylko, czemu numer został już wyłączony, skoro usługi jeszcze nie zaczęły funkcjonować. Numer nie przepadnie, szkoda tylko, że jest w tej chwili zawieszony. Czy w salonie podpisując umowę wstępną dostałeś kartę SIM z numerem tymczasowym? Na kiedy jest zapisane planowane przeniesienie numeru?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrekk85 To ja poproszę na priv namiary na magika, który umie broić w systemie i rozwiąże problem. Od wczoraj rana wisi zgłoszenie założone przez salon. Potem incydent zgloszony przeze mnie do O. Ma nawet łatwy numer 🤣
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArtur Nie otrzymałem SIMa. Podłączenie planowane jest 8-10 godz. po 17.00
@Piotrekk85 Sadzisz, że sprzedawca pomylił daty przeniesienia? Twierdzi on, że numer od razu powinien być w OL.