- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Internet stacjonarny w Orange
witam,posiadam w orange pakiet telefon+telewizja i nternet.Dzis dzwoniono do mnie w zwiazku z obnizka abonamentu z 113,14 na 104,13 w ramach czego dostaje telefon komorkowy podobno bez zadnych kosztów i abonamentu dodatkowego.Spotkał sie ktos z czyms takim?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
To super wiadomość masz, najlepiej zadzwoń do BOK i możesz zapytać się o status swoich zmian na koncie. Jeśli masz już wprowadzone jekieś zmiany to będą one widoczne w systemie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@pikaaa-k To chyba była oferta na przedłużenie umowy, zgodziłeś się? Zapamietałeś (zapisałeś) dokładnie co Ci oferowano? Porównaj z ofertami na stronie...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak na przedłużenie,mam zapisane dane personalne pani która to oferowała + nr do niej na infolinie ale z racji tego ze juz kilka razy ktos mnie przez tel oszukała z abonamentem stacjonarnym to chciałam sie dowiedziec czy ktoś z czegos podobnego korzysta... Nie sposób jest wziąść dodatkowy tel i sie "udupic"z nim z dodatkowy abonamentem...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
pikaaa-k napisał(-a):Tak na przedłużenie,mam zapisane dane personalne pani która to oferowała + nr do niej na infolinie ale z racji tego ze juz kilka razy ktos mnie przez tel oszukała z abonamentem stacjonarnym to chciałam sie dowiedziec czy ktoś z czegos podobnego korzysta... Nie sposób jest wziąść dodatkowy tel i sie "udupic"z nim z dodatkowy abonamentem...
@pikaaa-k na stronie orange są takie propozycje do pakietów :
- Abonament komórkowy w prezencie przez rok
- Abonament komórkowy za pół ceny przez dwa lata
- Rok TV w prezencie z Orange Światłowodem
więco to co napisałaś jest do zweryfikowania...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A jest coś takiego jak FunPack z tel.komorkowym za 5zł przez 24/miesiace,bo to własnie chyba o cos takiego chodzilo....Cos nabieram watpliwosci chyba sobie ta oferte odpuszcze....
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie wszystkie propozycje ze strony www są przy ofertach telefonicznych, być może ktoś zaproponował Ci coś lepszego.
Poczekaj na umowę. Ew. jak masz wątpliwości to poczekaj na anulowanie zamówienie, nic nie podpisuj. Z tym, że kolejna oferta może się różnić.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
pikaaa-k napisał(-a):
Mam jeszcze w Orange dwa tel komórkowe i tak właśnie po przemyślenia sprawy myślę że trzeci ma za bardzo do szczęścia nie jest potrzebny...a jak nie odbiorę go od kuriera poniose jakieś konsekwencje?
Nie