- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
brak połączenia z internetem
dzień dobry, od kilku dni nie mogę korzystać z internetu w telefonie, zasięg sieci jest bardzo dobry, pakiet danych jest niewykorzystany nawet w połowie, a mimo to internetu brak.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
dziękuję, zadziałało, ale i tak jestem dość sceptycznie nastawiona - już wcześniej mi się zdarzało tracić połączenie z internetem i odzyskiwac je na 2 godziny w ciągu dnia. zobaczymy, mam nadzieję, że już nic się złego dziać nie będzie. jeszcze raz dziękuję 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam,
Mam problem z internetem w telefonie. Mam myphone infinity 2 lte. wykupilam pakiet 2 gb i sms lecz jak wspomnialam internet nie działa. Dzwoniłam na infolinię Pani ponoć na nogo uruchomiła pakiet lecz internetu nadal brak. Byłam dziś w salonie. Pani wymieniła mi kartę SIM sprawdziła ustawienia i wszystko było dobrze - w ustawieniach bo internetu nadal brak..... Wspomnę, że miałam kartę z innej sieci i internet działał no i po WIFI działa. Jakaś rada ???
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Może mas zniepoprawnie skonfigurowany dostęp do Internetu, zobacz wątek tutaj: https://nasz.orange.pl/t5/Baza-wiedzy-Telefony-i-tablety/R%C4%99czna-konfiguracja-internetu-w-telefo... Ustaw też tryb pracy np tylko na 3g a jako operatora ręcznie wybierz Orange. Powinno pomóc, pozdrawiam.
ps. a dostałaś smsa że pakiet został aktywowany??
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zrobiłam wszystko zgodnie z instrukcją i nic... 😞 Smsy z pakietu wysyłam a wiem, ponieważ nie ściąga mi z konta.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
ewelina89ja napisał(-a):Zrobiłam wszystko zgodnie z instrukcją i nic... 😞 Smsy z pakietu wysyłam a wiem, ponieważ nie ściąga mi z konta.
Masz problem z internetem w telefonie, czy z pakietem sms ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Z pakietem internetu. Jak wpomniałam wcześniej po WIFI działa z pakietu nie. W salonie orange wymienili mi kartę sim patrzeli w ustawienia i było wszystko dobrze. Dzwoniąc na infolinię Pani ponoć na nowo uruchomiła mi pakiet. Wchodząc na mój orange mam zaznaczone, iż pakiet mam aktywny internet niewykorzystany wiadomo z jakich przyczyn. Tak więc już nie mam pomysłu co mogę zrobić... Internet z innej sieci działał bez problemu.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »