- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam serdecznie.
Chciałbym uzyskać kilka informacji na temat oferty "Internet LTE dla domu".
Po 1. Jest możliwość, że w najbliższej przyszłości znowu będzie dostępna opcja wybrania zestaw Huawei B315 + Lenovo TAB2 A8?
Jeśli nie to czy warto brać router Zte MF283, a może lepiej kupić coś na własną rękę?
Po 2. W tym abonamencie istnieje możliwość przypisania sobie publicznego adresu IP do LTE? (Orange VPN) Ewentualnie czy jest za to pobierania dodatkowa opłata?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na Orange Expert czasem to włączają, ale to i tak nie działa, więc wg mojej oceny szkoda nerwów.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Informacje na temat usługi "Internet LTE dla domu" oraz Zew. IP.
@Dyzson pierwsze pytanie to jest do produktowców, tutaj raczej nie otrzymasz od nas odpowiedzi. Co do drugiego pytania - nie ma takiej możliwości. Chyba że się mylę to proszę poprawcie mnie. Pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na tę chwile znalazłem info o publicznym IP w ramach ofert dla klientów biznesowych - Jak uzyskać publiczny adres IP na modemie ZTE MF 283+ - porady experta Orange.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak, zdaje sobie sprawę, że taka usługa istnieje dla oferty biznesowej i jest dodatkowo płatna.
Ciekawi mnie jedynie, czy wgl. Jest jakakolwiek szansa na aktywacje podobnej usługi w tym abonamencie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dyzson napisał(-a):Tak, zdaje sobie sprawę, że taka usługa istnieje dla oferty biznesowej i jest dodatkowo płatna.
Ciekawi mnie jedynie, czy wgl. Jest jakakolwiek szansa na aktywacje podobnej usługi w tym abonamencie.
To standardowa, podstawowa porada dla klientów Orange - masz smartfon, a w nim aplikację "Mój Orange"? Dzięki niej bezpłatnie połączysz się z konsultantem... jest tam dedykowany "kanał" pomoc technicza, sądzę że szybko, bez czekania powinieneś dostać odpowiedź na te pytania techniczne.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak świetnie, tylko jeszcze nie mam żadnego numeru w orange. W związku z tym, nie mogę się zalogować do aplikacji.
Dlatego kieruję takie pytania na forum. Gdzie nie ponoszę za to żadnych koszów, a z autopsji wiem, że przy lub po rozmowie z konsultantem wypadną mi z nerwów wszystkie włosy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na Orange Expert czasem to włączają, ale to i tak nie działa, więc wg mojej oceny szkoda nerwów.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam.
Dlaczego więc konsultanci Orange wprowadzają użytkowników w błąd? Wczoraj otrzymałem informację telefoniczną na Orange Expert, że włączenie publicznego adresu IP jest darmowe i wystarczy zmienić ustawienia APN (użytkowników + hasło: vpn). Ekspert powiedział, że włączył usługę i trzeba poczekać około godziny czasu. Podkreśliłem, jaką dysponuję ofertą oraz, że jestem klientem indywidualnym.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A potem przy problemach z działaniem internetu nie uzyskasz wsparcia, bo ten apn wg regulaminu nie powinien być dostępny dla ofert indywidualnych.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jednak usługa zaczęła działać po jakimś czasie. Cieszę się więc publicznym IP w chwili obecnej!
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »