- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Funbox 10 bez Wifi 7 dla nowej umowy na światłowód do 8gbit
Dlaczego w marcu 2025 otrzymałem od Was modem Funbox 10 bez WIFI 7 pomimo, że rzecznik prasowy tak pięknie opowiadał, że od 20 stycznia będą Funboxy 10 z WIFI 7 dla klientów kupujących światłowód do 8Gbit ?
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@wlodarek o takie rzeczy pytaj w BOK. Jeśli chcesz to złóż reklamacje. My tutaj jesteśmy zwykłymi użytkownikami.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pytałem a nawet złożyłem reklamację, którą odrzucili. Myślałem, że może jest tu ktoś z orange, kto łaskawie udzieli odpowiedzi na to pytanie 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@wlodarek to jest forum samopomocy. Nie ma co liczyć na to, że ktoś decyzyjny tu zagląda.
Co do tego co mówi rzecznik nie ma co tego brać zbyt dosłownie bo "reklama nie stanowi oferty w rozumieniu kodeksu cywilnego".
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@wlodareknapisał(-a)Pytałem a nawet złożyłem reklamację, którą odrzucili. Myślałem, że może jest tu ktoś z orange, kto łaskawie udzieli odpowiedzi na to pytanie 🙂
https://nasz.orange.pl/t5/O-spo%C5%82eczno%C5%9Bci/Zasady-Nasz-Orange/td-p/45
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@wlodarek wyraźnie zaznaczyli, że nie mają w magazynach dostatecznej ilości modemów z 7-ką. Określone było jasno, że w przypadku zamówienia modemu 7, a jego braku w magazynie czy salonie , będą wydawać 6-ki z możliwością bezpłatnej wymiany na 7-ke w salonie w miarę ich dostępności. Jeśli nie zamówiłeś wyraźnie 7-ki ( sprawdź w zamówieniu) to dostałeś to, co mieli i tyle...troszkę przegapileś.
Na żądanie wymian nie ma ( na razie) więc jeśli reklamacje i argumenty nie skutkują, musisz na razie mieć 6-kę