- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
WItam, za tydzien kończy mi się umowa w orange, na abonament. Nie wybrałam jeszcze zadnej z ofert. Co sie stanie gdy nie przedluze umowy z orange? Moj numer automatycznie przestanie byc aktywny? Czy moge jakos zachowac numer lub przejsc na karte? Wolalbym jeszcze rozejrzec sie po ofertach i troche pozniej podpisac umowe z ktoryms operatorem.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Co się stanie po wygaśnięciu umowy?
Najlepiej dokonać migracji do oferty na kartę na 30 dni przed końcem umowy. Następuje z końcem kolejnego okresu rozliczeniowego.
Nie wiem co masz w umowie, po okresie zastrzeżonym przejdzie na czas nieokreślony, ale musisz sprawdzić w umowie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@violaaa, możesz złożyć także rezygnację z dyspozycja migracji do oferty na kartę, pisemnie na adres:
Adres do korespondencji
Orange Polska S.A.
ul. Jagiellońska 34, 96-100 Skierniewice
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Groszowe tematy jak pośle Priorytetem, ja tak zrobiłem i wypowiedzenie uznane bez problemu. Jak ktoś nie lubi salonów.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Radze uważać z nimi 16 marca skończył mi się umowa na komórkę , wiec 12 marca postanowiłem przedłużyć , z racji tego ze mam tez usługi stacjonarne u nich wybrałem Orange "love" wydawała sie najlepsza oferta .
Jest juz prawie 2 tygodnie od zamówienia, kuriera z umowa nie było do dziś,dzwoniłem dziś na infolinie i mi powiedzieli ze nie było żadnego zamówienia...
Rachunek za komorke dostałem 93zł, zawsze płaciłem 29zł
Jutro wysyłam wypowiedzenie i przechodzę do innej sieci, usługi stacjonarne mam do listopada i tez bede wypowiadał, mam dość tych oszustów, zawsze jakieś problemy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie wspomniałem ze dzwoniłem kilka razy i za każdym razem mowili ze wysłane , ze firma kurierska zawaliła , tak gadali.
A dzis ze nie ma wogole takiego zamowienia.
Brawo dla Orange!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@violaaa 🙂
jeśli któraś z udzielonych wyżej podpowiedzi była pomocna - śmiało! - oznacz ją . Szczegóły poniżej:
- jeśli założyłeś temat i pojawiła się dobra odpowiedź lub rozwiązanie - oznacz najlepszą odpowiedź klikając w przycisk
Podziękujesz w ten sposób osobie, która pomogła i pomożesz osobom, które będą miały podobne pytanie.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »