- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Co miesiąc inna kwota mojej faktury / oczywiście coraz więcej do zapłaty za to samo :(
VOD na pewno nie. Ale mam jeszcze HBO którego to w pakiecie optymalnym być nie powinno.
Myślałem że to okres promocyjny bo tak zazwyczaj jest że dają na 2/3 miesiące w prezencie.
Sam nie wiem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Co miesiąc inna kwota mojej faktury / oczywiście coraz więcej do zapłaty za to samo :(
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A co do HBO to o ile może być za darmo na start, to później zamienia się w płatne zazwyczaj. Ale to na BOK już takie indywidualnie kwestie sprawdzisz.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
PPV również nie. Co do HBO to czy ono samo nie powinno się wyłączyć po tym okresie promocyjnym ?
W końcu pakiet z HBO to pakiet inny niż ten mój z umowy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W salonie dostałem taką informacje że na początku będę miał kanały które będą znikać i tak było.
Z tych wszystkich zostało tylko hbo. Nie chcę tego tym bardziej płacić za to dodatkowo.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
No HBO, to jest dodatkowo 30,00 zł. Bezpłatny jest przez I miesiąc.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dobra. O to mi chodziło, właśnie teraz wiem, że to coś nie tak z moim kontem, a nie jakaś kwestia w stylu tak jest i już.
Gdy będę miał możliwość pobrania szczegółów mojej faktury to jeszcze się upewnię czym to na 100% jest spowodowane zanim zadzwonię z reklamacją.
Dzięki za pomoc.