Nie można wyświetlić tego widżeta.

AMA - aplikacja Mój Orange 5

Zespół Nasz Orange
  • 313
  • 4849
  • 24

Nie zwalniamy tempa i zapraszamy na kolejne spotkanie AMA 💪.

To właśnie tu będziecie mogli zadać pytania naszym ekspertom👨‍👨‍👦

Co będzie tematem spotkania?

Aplikacja Mój Orange

📅 Kiedy?

Wtorek, 18 marca w godzinach 13:00-16:00

🗺 Gdzie?

Oczywiście na forum Nasz Orange 😎 Link do wydarzenia dostępny będzie na stronie głównej forum na kilka minut przed rozpoczęciem.

amo.jpg

Jeżeli nie masz konta w naszej Społeczności - nic straconego, możesz założyć je już teraz i wziąć w pełni udział w tym spotkaniu.

Jeśli nie będziesz mógł być z nami na forum podczas AMA, swoje pytania możesz:

• zadać w tej ankiecie (będzie dostępna do 18 marca do godziny 15:00, Twoje pytania z ankiety opublikujemy anonimowo),
  • wysłać w prywatnej wiadomości do kogoś z Zespołu Nasz Orange: @Bartłomiej, @Michał, @Wiktor, @Rafał, @Wojciech@Marek - takie pytanie opublikujemy w Twoim imieniu.

Zapraszamy! ❤️

Chcesz zobaczyć poprzednie AMA? Zerknij 👉 tutaj

🆘 Nie wiesz co to jest AMA i jak działa? Zobacz tutaj.

18 ODPOW. 18

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 118
  • 396
  • 2

wszystkie chwyty dozwolone? bo mam arsenał, który się może nie spodobać ekspertom xD

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 20550
  • 59332
  • 805

@hasuzlasu wszystko zależy, na ile mają eksperci uprawnienia do udzielenia odpowiedzi. Najlepiej zadać pytanie i czekać odpowiedzi. 

• 118
  • 396
  • 2

to wiem głupi nie jestem, chodziło mi o to, że mam kilka //bolączek// jakie chce uwypuklić w pytaniach

tak więc relax bobi

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 20550
  • 59332
  • 805

@hasuzlasu zadajesz pytania zgodnie z zasadami na NO. Na pewno moderatorzy powtórzą, podobnie jak było na poprzednim AMA:

https://nasz.orange.pl/t5/AMA-aplikacja-M%C3%B3j-Orange-4/AMA-aplikacja-M%C3%B3j-Orange-4-Zasady/m-p...

• 118
  • 396
  • 2

habibi ja wiem, ja już tu byłem na ama 

siak czy tak dzięki za manual 

Zespół Nasz Orange
  • 1130
  • 8336
  • 81

Nic dodać nic ując, te które będą zgodne z zasadami AMA - zostaną odpowiedziane. Oczywiście trzeba mieć świadomość, że konkurencja nie śpi i nie zawsze mogą wszystko eksperci zdradzić, ale trudniejsze pytania jak najbardziej są mile widziane 😊💪

• 1747
  • 14107
  • 3

@Rafał , warto było być testerem zachowań na żywo. Efekty widać gołym okiem, chociaż ogrom wyzwań wymaga nieustannych modyfikacji. AMA w dobrym kierunku zmierza. Tak trzymać 🙂

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 248
  • 946
  • 0

Będziemy dyskutować na temat aplikacji, której nie ma dla szerszej ilości użytkowników na Smart TV?

😄   😄   😄

😄   😄

😄

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 7284
  • 29791
  • 235

@hasuzlasunapisał(-a)

wszystkie chwyty dozwolone? bo mam arsenał, który się może nie spodobać ekspertom xD

Jeśli w pytaniu będą słowa niecenzuralne, to zostaną zamienione na gwiazdki. Ale normalna cenzura NO na AMA nie działa, za dużo się dzieje na raz. Oczywiście jeśli palniesz coś co podpadnie pod paragrafy, to się narazisz na konsekwencje, ale bez przesady - wysoki poziom asertywności jest wręcz pożądany.

Jeśli zdążę to też na pewno wrzucę coś wysoce złośliwego, bo nie trawię tej apki.