- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
AMA - aplikacja Mój Orange 5
@Praziomeknapisał(-a)Będziemy dyskutować na temat aplikacji, której nie ma dla szerszej ilości użytkowników na Smart TV?
😄 😄 😄
😄 😄
😄
a możesz objaśnić po co Ci ta apka na smart tv?
@j131 nie chodziło mi o bluzganie czy takie tam czy jakieś złośliwości, kumam że tak mogłeś to odebrać.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ŁysaKaszankaINCnapisał(-a)
Pogadajo, pogadajo, a grzybnia, jak była tak będzie. W Orange jest dużo gadania, pomysłów, identyfikacji problemów, słusznych rozwiązań, ale żeby jeszcze było komu robić...
@ŁysaKaszankaINC , przepraszam bardzo, lecz nie masz racji. Każdy tester, nie będąc pracownikiem Orange, poświęcał swój czas na udoskonalanie bolączek, które trapiły rzesze szarych klientów operatora. Czy inicjatywy Orange do organizowania AMA nie zmieniały niczego, czy z przekory sądzisz, że nie ma komu robić? Nie gniewaj się, lecz ruszyło mnie Twoje mówienie nieprawdy. Jako jeden z testerów aplikacji MO i całego "oprzyrządowania" webowych kont MO, widzę więcej pozytywnych zmian na przestrzeni lat poświęcanych chociażby Twojemu lepszemu samopoczuciu. Nie widzisz tego, czy nie chcesz, a jednak jesteś obecny na forum i udzielasz się na miarę swoich możliwości? Koledzy testerzy @Misiek62 , czy @Piotrekk85 dajcie głos, czy to, co piszę jest chociaż odrobiną prawdy. Zespół NO też ma w swoich szeregach twardzieli w rozwijaniu machiny Orange😀 Im operator sieci płaci, a my wszyscy bez wyjątków, którzy to mają jakieś usługi w Orange, korzystamy ze wszystkich dobrodziejstw współpracy. Nie ma drugiego, tak prężnego forum, a uczestnikiem wielu byłem przez lata.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@bronzub zostawmy historię, początki nowego Mój Orange w wersji webowej, czy też apki, patrzmy do przodu, jeszcze nikt nie stworzył programu doskonałego. Poza tym zmiana "otoczenia", postęp technologiczny, praktycznie zawsze powoduje konieczność rozwijania, modyfikowania "produktu". @ŁysaKaszankaINC skoro masz jakieś uwagi do apki, to je przedstaw... Jeśli chodzi o realizację pomysłów, to jest prawo władz przedsiębiorstwa podejmować decyzję czy coś ma być zrobione czy nie... a efekt nigdy nie zadowoli wszystkich.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
"'Innym" a na jakiej podstawie???
Nikt nie lubi reklam.
Ta ich apka na telefony pozostawia wiele do życzenia.
Piszę jako były długoletni klient UPC, Canal+.
Apka jest mało przejrzysta, ma braki i tak trzeba dzwonić na infolinię..
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Praziomek masz niepowtarzalną okazję, aby tematy niedopracowanej apki poruszyć na AMA.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- « Poprzedni
-
- 1