Nie można wyświetlić tego widżeta.

AMA - aplikacja Mój Orange 5

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 118
  • 396
  • 2

@Praziomeknapisał(-a)

Będziemy dyskutować na temat aplikacji, której nie ma dla szerszej ilości użytkowników na Smart TV?

😄   😄   😄

😄   😄

😄

a możesz objaśnić po co Ci ta apka na smart tv?

@j131 nie chodziło mi o bluzganie czy takie tam czy jakieś złośliwości, kumam że tak mogłeś to odebrać. 

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 411
  • 1452
  • 9

Pogadajo, pogadajo, a grzybnia, jak była tak będzie. W Orange jest dużo gadania, pomysłów, identyfikacji problemów, słusznych rozwiązań, ale żeby jeszcze było komu robić...

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 1747
  • 14107
  • 3

@ŁysaKaszankaINCnapisał(-a)
Pogadajo, pogadajo, a grzybnia, jak była tak będzie. W Orange jest dużo gadania, pomysłów, identyfikacji problemów, słusznych rozwiązań, ale żeby jeszcze było komu robić...

@ŁysaKaszankaINC , przepraszam bardzo, lecz nie masz racji. Każdy tester, nie będąc pracownikiem Orange, poświęcał swój czas na udoskonalanie bolączek, które trapiły rzesze szarych klientów operatora. Czy inicjatywy Orange do organizowania AMA nie zmieniały niczego, czy z przekory sądzisz, że nie ma komu robić? Nie gniewaj się, lecz ruszyło mnie Twoje mówienie nieprawdy. Jako jeden z testerów aplikacji MO i całego "oprzyrządowania" webowych kont MO, widzę więcej pozytywnych zmian na przestrzeni lat poświęcanych chociażby Twojemu lepszemu samopoczuciu. Nie widzisz tego, czy nie chcesz, a jednak jesteś obecny na forum i udzielasz się na miarę swoich możliwości? Koledzy testerzy @Misiek62 , czy @Piotrekk85  dajcie głos, czy to, co piszę jest chociaż odrobiną prawdy. Zespół NO też ma w swoich szeregach twardzieli w rozwijaniu machiny Orange😀 Im operator sieci płaci, a my wszyscy bez wyjątków, którzy to mają jakieś usługi w Orange, korzystamy ze wszystkich dobrodziejstw współpracy. Nie ma drugiego, tak prężnego forum, a uczestnikiem wielu byłem przez lata.

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 5512
  • 18772
  • 187

@bronzub  zostawmy historię, początki nowego Mój Orange w wersji webowej, czy też apki, patrzmy do przodu, jeszcze nikt nie stworzył programu doskonałego. Poza tym zmiana "otoczenia", postęp technologiczny, praktycznie zawsze powoduje konieczność rozwijania, modyfikowania "produktu". @ŁysaKaszankaINC  skoro masz jakieś uwagi do apki, to je przedstaw... Jeśli chodzi o realizację pomysłów, to jest prawo władz przedsiębiorstwa podejmować decyzję czy coś ma być zrobione czy nie... a efekt nigdy nie zadowoli wszystkich.

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 411
  • 1452
  • 9

Pomysły publikuję i szeroko komentuję na forum. ŻADEN nie został wdrożony.

• 7284
  • 29791
  • 235

Moje krytyczne uwagi odnośnie apki spotykały się zawsze z dość arogancką odpowiedzią w stylu: "może i masz prawo do swojej opinii, ale innym klientom się podoba tak jak jest, więc ani z pułapek ani z agresywnej reklamy nie zrezygnujemy". Nie spodziewam się niczego innego po najbliższym AMA; nadal będą obstawać przy swoich problematycznych pomysłach (jak przetwarzanie informacji o lokalnym WiFi czy wyświetlanie natarczywych reklam), a wszelką krytykę skwitują stwierdzeniem że "innym się to podoba i tak ma być".

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 248
  • 946
  • 0

"'Innym" a na jakiej podstawie???

Nikt nie lubi reklam.

Ta ich apka na telefony pozostawia wiele do życzenia.

Piszę jako były długoletni klient UPC, Canal+.

Apka jest mało przejrzysta, ma braki i tak trzeba dzwonić na infolinię..

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 20550
  • 59332
  • 805

@Praziomek masz niepowtarzalną okazję, aby tematy niedopracowanej apki poruszyć na AMA.

• 7284
  • 29791
  • 235

Najwidoczniej według ekspertów AMA nt. apki MO jakieś statystyki (tajne, rzecz jasna) przemawiają za przeładowaniem jej reklamami: i to jest to czego klienci oczekują. Przejrzyjcie sobie zapis ostatniego AMA na ten temat, nie chce mi się linkować konkretnych pytań.