- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Darek_MAX , czy czasami nie jest to "sztucznie" naciągana rozmowa z Maxem, by zapłacić więcej za rozmowę? Bo skoro widzi te same dane, a nie kuma, to jedna komenda typu: proszę mnie połączyć z konsultantem, skróciłaby nerwy klienta.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jednym z funkcjonujących wskaźników, które pomagają nam ocenić jakość naszej pracy jest czas rozmowy z klientem. Proszę mi wierzyć - czym krótszy tym lepiej dla całej inicjatywy.
Wydłużanie rozmowy byłoby strzelaniem sobie w kolano, kostkę i biodro jednocześnie. Zależy nam na sprawnym obsłużeniu Klienta, na tym, aby kończył interakcję z nami jak najbardziej usatysfakcjonowany. Co nam po paru groszach z przeciągnięcia rozmowy o pół minuty, jeśli klient po kilku takich rozmowach zacznie się rozglądać za innym dostawcą usług?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jednym z funkcjonujących wskaźników, które pomagają nam ocenić jakość naszej pracy jest czas rozmowy z klientem. Proszę mi wierzyć - czym krótszy tym lepiej dla całej inicjatywy.
Wydłużanie rozmowy byłoby strzelaniem sobie w kolano, kostkę i biodro jednocześnie. Zależy nam na sprawnym obsłużeniu Klienta, na tym, aby kończył interakcję z nami jak najbardziej usatysfakcjonowany. Co nam po paru groszach z przeciągnięcia rozmowy o pół minuty, jeśli klient po kilku takich rozmowach zacznie się rozglądać za innym dostawcą usług?