- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dziękujemy za udział w AMA 😊
Dziękujemy wszystkim uczestnikom AMA za ciekawe pytania oraz zaangażowanie!
Naszym ekspertom @Monika_SBWiFi6, @Marcin_SBWiFi6, @Darek_SBWiFi6 bardzo dziękujemy za wyczerpujące odpowiedzi i poświęcony czas 😉 Tradycyjnie mamy prośbę o wskazanie 3 najciekawszych Waszym zdaniem pytań, których autorzy otrzymają specjalną odznakę.
Wszystkich tych którzy nie mogli uczestniczyć w sesji pytań zachęcamy do zapoznania się z całością AMA w tej kategorii.
Pozdrawiamy,
Zespół Nasz Orange
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dziękuję ekspertom za poświęcony czas i odpowiedzi.
A dla @agat13 @ wielkie WOW za ilość pytań 😮
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
To dziś była AMA na Smartbox Wi-Fi 6 ???, o kurcze a mi się zdawało że jutro... jednak mam ci ja sklerozę, nie ustawiłem powiadomienia i mam za swoje 😧, a miałem przygotowane pytania... No trudno, może kiedyś odbędzie się następne.
Poczytałem i widzę @agat13 że nie próżnowałeś, zadałeś mnóstwo pytań, niektóre podobne do tych co ja chciałem zadać, przynajmniej mam odpowiedzi 😁. Widzę też że mało osób z forum uczestniczyło w AMA, może po części to za nowy sprzęt niedawno co wprowadzony i brak osób posiadających/testujących 🤔.
Niemniej dzięki dla Zespołu NO za organizację wydarzenia i Ekspertom za fachowe i rzeczowe odpowiedzi.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Bardzo dziękuję Ekspertom za podzielenie się wiedzą i Zespolowi za pomysł i sprawną realizację wydarzenia. Jak zwykle teraz czas na analize i przyswojenie informacji.
Jak zwykle było super...