- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
🌳🌷🌿 Dziękujemy za udział w AMA - Orange Green Rɘ!
Bardzo dziękujemy za uczestnictwo w AMA oraz liczne pytania, które tylko potwierdzają , że temat ekologii jest bardzo ważny! 💪
Wielkie podziękowania dla naszych ekspertów: @Asia_GREEN, @Marysia_GREEN, @Jacek_GREEN, @Benjamin_GREEN za poświęcony czas oraz wyczerpujące odpowiedzi 😊
Mamy do Was tradycyjną prośbę o wskazanie 3 najciekawszych Waszym zdaniem pytań, których autorzy otrzymają specjalną odznakę:
Wszystkich, którzy nie mieli okazji uczestniczyć w sesji pytań gorąco zachęcamy do zapoznania się z całością AMA w tej kategorii!
Pozdrawiamy,
Zespół Nasz Orange
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Serdeczne podziękowania ekspertom: @Jacek_GREEN @Asia_GREEN @Marysia_GREEN @Benjamin_GREEN za udzielenie tylu odpowiedzi na nasze najtrudniejsze pytania.
Zespołowi NO wielki szacun za takie wspaniałe przygotowanie kolejnego AMA.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
🌳🌷🌿 Dziękujemy za udział w AMA!
Dziękuję Ekspertom. Widać, że tematyka Eko jest Wam bliska. Długie i wyczerpujące temat wypowiedzi ( i te krótsze tez) czytalo się z przyjemnością
Ukłony dla Zespołu za temat i organizację
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
🌳🌷🌿 Dziękujemy za udział w AMA!
Szkoda, że pytanie nie doczekało się odpowiedzi 😞
Na gruncie regulaminów zadałem kilka pytań dodatkowych... odpowiedzi jakoś pomijały cytat z nich wyjęty... więc też nie mam pewności czy on obowiązuje - "pochodzenie" telefonu jako zakupionego na terenie RP. Pójdę dalej, skoro weryfikowane ma być tylko czy telefon nie jest w bazie zgłoszonych jako skradzione, to pozostaje ryzyko - po stronie Orange - że odkupi telefon z kradzieży... bo "sprzedaż" może nastąpić zaraz po nielegalnym wejściu w posiadanie...
Uzupełnienie:
Odpowiedź w temacie https://nasz.orange.pl/t5/AMA-Orange-Green-R%C9%98/Odkup-urz%C4%85dze%C5%84-zakupionych-poza-terenem... - jest w sprzeczności z zapisem w regulaminie/ach - wskazałem iż ze strony programu można dotrzeć do podobnych, ale jednak różnych regulaminów.
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Bardzo wszystkim dziękujemy za udział i ciekawe pytania!
Jeszcze "walczę" z tymi, które bez odpowiedzi, żeby na wszystkie coś odpowiedzieć 😉
Za coraz krótsze odpowiedzi przepraszam, ale na początku się bardziej rozkręciłem, a potem się zorientowałem jaka kolejka jeszcze 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Owocne spotkanie. Można jeszcze bardziej poznać Orange od kuchni. Fajnie ze się dzielicie wiedza i chcecie być bardziej EKO!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Jacek_GREENnapisał(-a)Bardzo wszystkim dziękujemy za udział i ciekawe pytania!
Jeszcze "walczę" z tymi, które bez odpowiedzi, żeby na wszystkie coś odpowiedzieć 😉
Za coraz krótsze odpowiedzi przepraszam, ale na początku się bardziej rozkręciłem, a potem się zorientowałem jaka kolejka jeszcze 😉
wygląda na to, ze pośpieszyłem się z komentarzem do zadanego w moim imieniu pytania... iż nie odczekało się odpowiedzi... ale w drugiej części mojego posta wskazuję zaskakującą dla mnie odpowiedź na inne pytanie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Jacek_GREEN my tak zawsze każdego eksperta doceniamy 😁 Przy naszych pytaniach czas na AMA bardzo szybko płynie. Teraz trzeba zastosować ekologiczne chłodzenie dla rozgrzanych do czerwoności maszyn od ruchy na AMA 😚 🤣
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
tradycyjnie każde pytanie doczeka się swojej odpowiedzi maksymalnie w ciągu kilku dni, przepraszam wyleciało mi to z głowy 😞 Nie zostawiamy nie odpowiedzianych pytań samopas, zresztą @Jacek_GREEN nadal na nie odpowiada💪
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Rafał wiesz, ledwo mogłem zasiąść do kompa, odpaliłem NO i czytam... posty gdzie o mnie wspomniano (choćby wskazując, że pytanie pochodzi ode mnie) ... i skoro trafiłem na taki bez odpowiedzi, to skomentowałem 😄
- « Poprzedni
- Następny »