- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dziękujemy za udział w AMA!
Bardzo Wam dziękujemy za wszystkie ciekawe pytania. Na kilka z nich jeszcze eksperci udzielą odpowiedzi w najbliższych dniach.
Wielkie podziękowania należą się naszym ekspertom @Maciej_FLEX, @Karol_Flex, @Ruslan_Flex, @Jakub_Flex za poświęcony czas oraz odpowiedzi. Mamy do Was również prośbę o wskazanie 3 najciekawszych Waszym zdaniem pytań, których autorzy otrzymają specjalną odznakę
Wszystkim tym, którzy nie mieli okazji zadać pytania, zachęcamy do zapoznania się z zadanymi w tej kategorii oraz z odpowiedziami - serio warto! 😊💪
Pozdrawiamy,
Zespół Nasz Orange
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Również dziękuje za udział w AMA, ekspertom za odpowiedzi, a zespołowi NO za przygotowanie AMA.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie urywa to AMA. Może lepiej nie robić jak mamy tak mało konkretnych odpowiedzi. Jakbym wiedział, to bym się nie spieszył. 🙄🙂
@tolek jak zawsze dobre, konkretne pytania. 👍🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Odpowiedzi na tym AMA gorsze niż u polityków 😞
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Natomiast, pare ciekawostek się dowiedziałem. Reszta to pewnie tajemnica, więc też się nie dziwię. 🙂Tylko było wiadomo, że pytania będą konkretne. 🥸
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Ron , o ile pamięć mnie nie myli, to poprzednie AMA o Flexie było dla mnie bardziej inspirujące i od tamtej pory wiatr historii przyniósł wiele zmian na lepsze. Tak samo jak Ty, utwierdziłem się jedynie w niektórych odpowiedziach ekspertów i popędziłem po postach jak pendolino. Jak zwykle, @ketrasaArtur to dobry "towar" dziennikarski dla każdej konferencji prasowej. Jest chłopak żądny wrażeń i wiedzy. Brawo Ty!😀
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cześć, dziękuję w imieniu #FlexTeam.
Przykro nam, że niektórych z Was rozczarowaliśmy - nie możemy dzielić się wszystkim oficjalnie na forum.
Staramy się prowadzić dość transparentną komunikację np. jeśli chodzi o naszą bazę klientów, aktywne eSIM-y, zużycie danych itp.
Kiedyś zastanawialiśmy się czy publikować naszą Roadmapę oficjalnie - ale jednak musimy zachować element zaskoczenia zarówno dla Was, naszych Klientów czy wobec konkurencji.
Dobrego dnia dla Wszystkich. Dziś nadrobimy resztę odpowiedzi i wkrótce odniesiemy się też do Pomysłów z forum, tak jak prosiliście.
Dzięki!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Drodzy ama-flexo-forumowicze 😉
Poniżej podajemy 3️⃣ pytania, które najbardziej zapadły w pamięci 🖐 naszym ekspertom:
- @tolek: Od kogo przechodzi najwięcej i najmniej numerów do Flex
- @vanti_avanti : Sejf GB
- @Windowv2: Najpopularniejsze telefony w Flexie
Gratulacje dla wszystkich! Za chwilę otrzymacie dedykowaną odznakę. Niektórzy mają już całkiem sporą kolekcję. 😀 Można to łatwo sprawdzić z poziomu profilu danego użytkownika w sekcji z osiągnięciami. 😻
Chapeau bas!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Gratulacje dla zwycięzców 😀 @Maciej_FLEX , nie przejmuj się, bo nie było głupich pytań, a Wy trzymaliście po prostu język na wodzy, by nie chlapnąć byle jaką odpowiedzią😀 Miłe niespodzianki sprawiają największą frajdę i za kreatywność pewnie dostaniecie kolejną podwyżkę😁