Dziękujemy za udział w AMA!

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 1145
  • 8721
  • 82

Bardzo Wam dziękujemy za wszystkie ciekawe pytania. Na kilka z nich jeszcze eksperci udzielą odpowiedzi w najbliższych dniach.

Wielkie podziękowania należą się naszym ekspertom @Maciej_FLEX@Karol_Flex@Ruslan_Flex, @Jakub_Flex  za poświęcony czas oraz odpowiedzi. Mamy do Was również prośbę o wskazanie 3 najciekawszych Waszym zdaniem pytań, których autorzy otrzymają specjalną odznakę

Wszystkim tym, którzy nie mieli okazji zadać pytania, zachęcamy do zapoznania się z zadanymi w tej kategorii oraz z odpowiedziami - serio warto! 😊💪

Pozdrawiamy,

Zespół Nasz Orange

9 ODPOW. 9

Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 21558
  • 62781
  • 860

Również dziękuje za udział w AMA, ekspertom za odpowiedzi, a zespołowi NO za przygotowanie AMA.

Poziom 36, Nawigator Galaktyczny
  • 3498
  • 8722
  • 158

Nie urywa to AMA. Może lepiej nie robić jak mamy tak mało konkretnych odpowiedzi. Jakbym wiedział, to bym się nie spieszył. 🙄🙂 

@tolek  jak zawsze dobre, konkretne pytania. 👍🙂

Poziom 28, Znawca Przestworzy
  • 1486
  • 5926
  • 57

Odpowiedzi na tym AMA gorsze niż u polityków 😞

Poziom 36, Nawigator Galaktyczny
  • 3498
  • 8722
  • 158

Natomiast, pare ciekawostek się dowiedziałem. Reszta to pewnie tajemnica, więc też się nie dziwię. 🙂Tylko było wiadomo, że pytania będą konkretne. 🥸

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 2157
  • 16474
  • 3

@Ron , o ile pamięć mnie nie myli, to poprzednie AMA o Flexie było dla mnie bardziej inspirujące i od tamtej pory wiatr historii przyniósł wiele zmian na lepsze. Tak samo jak Ty, utwierdziłem się jedynie w niektórych odpowiedziach ekspertów i popędziłem po postach jak pendolino. Jak zwykle, @ketrasaArtur to dobry "towar" dziennikarski dla każdej konferencji prasowej. Jest chłopak żądny wrażeń i wiedzy. Brawo Ty!😀 

Ekspert AMA
  • 250
  • 574
  • 162

Cześć, dziękuję w imieniu #FlexTeam. 

Przykro nam, że niektórych z Was rozczarowaliśmy - nie możemy dzielić się wszystkim oficjalnie na forum. 

Staramy się prowadzić dość transparentną komunikację np. jeśli chodzi o naszą bazę klientów, aktywne eSIM-y, zużycie danych itp.

Kiedyś zastanawialiśmy się czy publikować naszą Roadmapę oficjalnie - ale jednak musimy zachować element zaskoczenia zarówno dla Was, naszych Klientów czy wobec konkurencji.

Dobrego dnia dla Wszystkich. Dziś nadrobimy resztę odpowiedzi i wkrótce odniesiemy się też do Pomysłów z forum, tak jak prosiliście.

Dzięki!

Zespół Nasz Orange
  • 3173
  • 14528
  • 153

Drodzy ama-flexo-forumowicze 😉

Poniżej podajemy 3️⃣ pytania, które najbardziej zapadły w pamięci 🖐 naszym ekspertom:

Gratulacje dla wszystkich! Za chwilę otrzymacie dedykowaną odznakę. Niektórzy mają już całkiem sporą kolekcję. 😀 Można to łatwo sprawdzić z poziomu profilu danego użytkownika w sekcji z osiągnięciami. 😻

Chapeau bas!

Poziom 32, Pasjonat Galaktyczny
  • 2398
  • 10489
  • 94

Dzięki!! 🙂

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 2157
  • 16474
  • 3

Gratulacje dla zwycięzców 😀 @Maciej_FLEX , nie przejmuj się, bo nie było głupich pytań, a Wy trzymaliście po prostu język na wodzy, by nie chlapnąć byle jaką odpowiedzią😀 Miłe niespodzianki sprawiają największą frajdę i za kreatywność pewnie dostaniecie kolejną podwyżkę😁