Nie można wyświetlić tego widżeta.
Anonim

Nie dotyczy

Kod email przy rejestracji do nowego mój orange

@wawocznym, bo jak byś śledził całe forum, to pewnie byś zauważył, że przemeblowania jeszcze trwają i potrwają trochę. Musiałby pewnie sam Prezes dać "błogosławieństwo" na wzmocnienie ekipyEmotikon: MrugającyEmotikon: Język

Poziom 33, Ekspert Galaktyczny
  • 2060
  • 6118
  • 109

Do nowego konta Mój Orange logujemy się adresem e-mail i hasłem. Do starego konta, forum, MultiBoxa, aplikacji - logujemy się "starym" loginem/nr usługi lub hasłem.

To dlaczego lepszy jest "nowe" konto Mój Orange można sprawdzić w porównaniu:

https://nasz.orange.pl/t5/Baza-wiedzy-Mój-Orange/Nowe-i-stare-konto-Mój-Orange-porównanie/ta-p/60197

Zespół Nasz Orange
  • 3003
  • 12878
  • 150

Jeszcze wracając do meritum niniejszego tematu... Wszystkie @ co do zasady powinny już dochodzić. (Mogą być opóźnienia, ale powinny dochodzić :D). Jeśliby ktoś takiego @ nie dostał - to... Niech jeszcze raz się upewni, że go nie dostał [żarcik! ;-)]... oczywiście prośba, by nam o tym tutaj napisał :).

Dziękuję wszystkim uczestnikom tej dyskusji za okazaną cierpliwość i przekazywane informacje. Dzięki Wam zostały "zlokalizowane" i ostatecznie wyeliminowane nieprawidłowości przy procesie rejestracji konta NMO 🙂

Ukłony!

Poziom 8, Zwiadowca Przestworzy
  • 5
  • 2
  • 0

Witam serdecznie,

Odkopuję troszkę temat, pomino przewertowania tematu i zapewnień że już wszystko z wysyłaniem kodów aktywacyjnych działa, do mnie nie dotarł żaden a próbuje co jakiś czas od 2 miesięcy.

Wcześniej to troszkę zbywałem bo dostęp nie był mi potrzebny, ale po takim czasie problem zaczyna mnie już troszkę męczyć.

Skrzynka mailowa w gmail.

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 203
  • 122
  • 4

Właśnie zarejestrowałem się do nowego  M.Orange i wszystko przebiegło bez problemowo , na kody czekałem około minuty  . Sprawdz czy wiadomość nie wylądowała w spamie , albo na nowo przeprowadz rejestracje.

• 5
  • 2
  • 0

Rejestrację przeprowadzam od 2 miesięcy po kilkanaście razy na dzień wiec przelicz sobie ile prób już wykonałem. A kodu jak nie było tak nie ma (tak sprawdzam Spam).

Anonim

Nie dotyczy

@morfiksA jaka masz usługę mobilna czy stacjonarna ?

• 5
  • 2
  • 0

Usługa mobilna.

Anonim

Nie dotyczy

• 5
  • 2
  • 0

Istnieje możliwość zmiany metody weryfikacji na kod sms ?