- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kod email przy rejestracji do nowego mój orange
@wawocznym, bo jak byś śledził całe forum, to pewnie byś zauważył, że przemeblowania jeszcze trwają i potrwają trochę. Musiałby pewnie sam Prezes dać "błogosławieństwo" na wzmocnienie ekipy
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Do nowego konta Mój Orange logujemy się adresem e-mail i hasłem. Do starego konta, forum, MultiBoxa, aplikacji - logujemy się "starym" loginem/nr usługi lub hasłem.
To dlaczego lepszy jest "nowe" konto Mój Orange można sprawdzić w porównaniu:
https://nasz.orange.pl/t5/Baza-wiedzy-Mój-Orange/Nowe-i-stare-konto-Mój-Orange-porównanie/ta-p/60197
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jeszcze wracając do meritum niniejszego tematu... Wszystkie @ co do zasady powinny już dochodzić. (Mogą być opóźnienia, ale powinny dochodzić :D). Jeśliby ktoś takiego @ nie dostał - to... Niech jeszcze raz się upewni, że go nie dostał [żarcik! ;-)]... oczywiście prośba, by nam o tym tutaj napisał :).
Dziękuję wszystkim uczestnikom tej dyskusji za okazaną cierpliwość i przekazywane informacje. Dzięki Wam zostały "zlokalizowane" i ostatecznie wyeliminowane nieprawidłowości przy procesie rejestracji konta NMO 🙂
Ukłony!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam serdecznie,
Odkopuję troszkę temat, pomino przewertowania tematu i zapewnień że już wszystko z wysyłaniem kodów aktywacyjnych działa, do mnie nie dotarł żaden a próbuje co jakiś czas od 2 miesięcy.
Wcześniej to troszkę zbywałem bo dostęp nie był mi potrzebny, ale po takim czasie problem zaczyna mnie już troszkę męczyć.
Skrzynka mailowa w gmail.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Właśnie zarejestrowałem się do nowego M.Orange i wszystko przebiegło bez problemowo , na kody czekałem około minuty . Sprawdz czy wiadomość nie wylądowała w spamie , albo na nowo przeprowadz rejestracje.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rejestrację przeprowadzam od 2 miesięcy po kilkanaście razy na dzień wiec przelicz sobie ile prób już wykonałem. A kodu jak nie było tak nie ma (tak sprawdzam Spam).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@morfiksA jaka masz usługę mobilna czy stacjonarna ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Usługa mobilna.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@morfiksZobacz tutaj jak to zrobić https://www.orange.pl/omnibook/rejestracja-w-nowym-moj-orange#
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Istnieje możliwość zmiany metody weryfikacji na kod sms ?