- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
We Wrocławiu jest dostępna oferta na światłowód z ceną 10zł niższą od standardowej.
Można to jakoś zamówić przez Internet czy tylko telefoniczne?
Na stronie https://www.orange.pl/internet/internet-domowy jak podaje swój adres, to cena 59,99zł za 300Mb/s pozostaje niezmieniona.
Głównie chodzi mi, aby połączyć to z promocja z banera "Tylko online 0 zł przez 2 mies."
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@maker3 nie jestem pewien czy obydwa rabaty się łączą, jeżeli jednak chodzi o rabat terytorialny to uwidoczni o się podczas składania zamówienia, na etapie wyboru oferty na dole będzie klik "sprawdź swoje rabaty" i po zaznaczeniu pokaże Ci przyznane rabaty, jeszcze przed zaakceptowaniem umowy (również przy zamówieniu online).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zamówienie światłowodu przez Internet z promocją terytorialną
@maker3: jeśli chodzi Ci o to że spodziewane rabaty sie nie doliczają online to był niedawno wątek z którego wynikało że trzeba adbloka wyłaczyć żeby to działało.
Jeśli jednak chodzi Ci o coś innego to chyba tylko konsultant pomoże.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@maker3 nie jestem pewien czy obydwa rabaty się łączą, jeżeli jednak chodzi o rabat terytorialny to uwidoczni o się podczas składania zamówienia, na etapie wyboru oferty na dole będzie klik "sprawdź swoje rabaty" i po zaznaczeniu pokaże Ci przyznane rabaty, jeszcze przed zaakceptowaniem umowy (również przy zamówieniu online).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@maker3W kwestiach łączenia rabatów i promocji zawsze polecam kontakt z konsultantem, bo przy wpisywaniu owych promocji widzi od razu czy system je przyjmie. Zamówić możesz później przez net (upewniwszy się wcześniej podczas rozmowy czy jest taka możliwość), ale info najlepiej uzyskać w dwóch rozmowach z konsultantami...bezpieczniej
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@agat13 częściowo się z Tobą zgodzę, a to dlatego że przy składaniu zamówienia online przysługujące rabaty też się wyświetlą jeszcze przed finalizacją zamówienia i jeżeli ich nie będzie lub będą niepełne można się wycofać z zamówienia. Ja trzy razy przedłużałem i zawsze online, rabaciki były widoczne przed potwierdzeniem zamówienia.
Edit.
Pierwsza umowa też przez neta i rabat był widoczny 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@maker3 jak tam, udało się zamówić światełko online z rabatami ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie, telefonicznie dowiedziałem się, że budynek jest zbyt nowy i korporacyjne procesy jeszcze nie wciągnęły go na listę adresów z promocją, a promocyjne ulotki od pół roku dostaje przez pomyłkę, bo to jedyny taki budynek w okolicy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@bwlodar czyli dobrze sądziłem pisząc że nie mam pewności czy rabaty się łączą.