- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pakiet tel. stacjonarny + internet stacjonarny + komórka?
Przeglądam ofertę Orange ale nie znajduje tego czego szukam. 🙂
Interesuje mnie pakiet, który zawierałby telefon stacjonarny, internet stacjonarny (Neostrada lub światłowód) oraz abonament komórkowy. Czy Orange oferuje taki pakiet?
Wiem, że jest Orange Love ale ten pakiet jest albo z telewizją a jeśli nie ma TV to też nie ma telefonu stacjonarnego.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na chwilę obecną nie ma takich pakietów. Możesz "ręcznie" sobie dobierać usługi, ale jak nie kombinować, cenowo wychodzi tyle samo albo drożej niż Love 4U (z TV).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Stacjonarny - 35 zł
Neo+Komórka - 70 zł
Czyli drożej niż Love Standard.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W takich sytuacjach diabeł tkwi w szczegółach. Zależy komu, na czym i jak bardzo zależy. Mi zależy na tym by mieć tel. w technologii PSTN i kilka usług dodatkowych:
- tel. stacjonarny ↔ technologia PSTN (abonament: 32,36 zł + pakiet minut: 2,64 zł + prezentacja nru: 3,69 zł = 38,69 zł)
- internet ↔ technologia VDSL (abonament: 39,95 zł + dzierżawa routera: 1 zł = 40,95 zł)
- tel. komórkowy w planie Standardowym (abonament: 39,99 zł - rabat za łączenie usług: 20 zł = 19,99 zł)
Razem wychodzi: 99,63 zł (o całe 36 gr mniej niż Orange Love Standard )
Inna będzie jednak sytuacja dla kogoś, kto bierze teraz nowe usługi, a inna jeszcze dla kogoś, kto część usług przedłuża.; inna dla kogoś, kto jest w zasięgu technologii FTTH, a inna dla kogoś, kto ma dostęp tylko po miedzi itd... Zmiennych jest naprawdę duuuuużo.