- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowa umowa (światłowód) podłączenie gdy aktualna umowa innego operatora jeszcze nie wygasła
@agat13 ja widziałem projekt, pokazał mi facet co spawał dla światłowód inwestycje i w projekcie do każdego adresu było spawane tylko czerwone włókno. Poza tym u mnie jeszcze miejsca z tuby z 12 włóknami jeszcze były (6 adresów) pozostałe 6 wolne, nie spawane (skrzynka OSD?), a koło kolegi było 12 włókien i 12 zajęte
@Misiek62 nie twierdzę, że tak się nie da jeżeli jest wolne miejsce 🙂
Aaa i u mnie w OSD jest wszystko pospawane bezpośrednio do adresu bez piqtaili i złączek
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowa umowa (światłowód) podłączenie gdy aktualna umowa innego operatora jeszcze nie wygasła
@Tomiii i tak czas i technik pokaże...nie ma się co martwić na zaś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ok,jeśli mnie to nic nie kosztuje😅
Przypomnę,że w zleceniu i na infolinii zakupowej wspominali,że technik musi zamontować nowe gniazdko w mieszkaniu-w sumie do tej pory nie wiem dlaczego😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Tomiii dlatego, że tak mają opisane w systemie, a nie dlatego, że wiedzą o drugiej usłudze. Tym bardziej wykorzystają istniejące włókno
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dziękuję forumowicze za pomoc.
Za kilka dni się wyjaśni👍
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Tomiii tak czy inaczej zrobią, ale zameldujesz o czynnej usłudze
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrekk85napisał(-a)4) jeśli to łącze spółek z grupy Cyfrowego Polsatu/Plusa/Netii - daj znać
To Netia udostępnia swoją sieć innym operatorom?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Co się nie wydarzy to i tak będzie zameldowane😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@mily___napisał(-a)
@Piotrekk85napisał(-a)4) jeśli to łącze spółek z grupy Cyfrowego Polsatu/Plusa/Netii - daj znać
To Netia udostępnia swoją sieć innym operatorom?
Netia udostępnia Orangeowi sieć
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@deestnapisał(-a)
Netia udostępnia Orangeowi sieć
Od kiedy?
- « Poprzedni
- Następny »