- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@atlas_cudownapisał(-a)
Przy umowie terminowej na pewno łatwiej jest ugrać rabaty. Np. mi się udało wyrwać rabat na dzierżawę FB'ksa i mam go za 0zł na cały okres + rabat za przyłącze do domku jednorodzonego (również cały okres). Czyli wychodzi 25 zł mniej co miesiąc mniej...
@atlas_cudow Cześć, możesz coś więcej napisać ? przez infolinie czy w salonie udało Ci się zdobyć ?
Oraz kolejne pytanie bo jestem przed zamowieniem swiatlowodu, jak wyglada sprawa na dzien dzisiejszy z ONT ? też mozna od Orange o to poprosić ? jak to wygląda ?
dodam że sięc byla zbudowana w ramach KPO, i robił ją Orange
A obecnie mam VDSL od Orange
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Pytanie jeśli masz VDSL, to możesz zrobić migrację na światłowód lub ( jeśli VDSL jest na czas nieokreślony) zamówić nową usługę i zrezygnować później ze starej na miesięcznym okresie wypowiedzenia.
Zorientowany doradca powie Ci co i jak na tyle, abyś miał odpowiednie bonusy i nie płacił za ewentualne zerwanie umowy. Uważaj jednak na to, co podpisujesz...i zawsze zweryfikuj na infolinii sposób myślenia doradcy w salonie. No, chyba, że masz zaufanego.....
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzierżawa, rabaty i ONT w kontekście umów na światłowód od Orange
W kwestii oferty dla ciebie skontaktuj się z Orange. W kwestii ONT nic się nie zmieniło.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Pytanie skontaktuj się z bok i tam dopytuje o ofertę i proś o ONT.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Pytanie jeśli masz VDSL, to możesz zrobić migrację na światłowód lub ( jeśli VDSL jest na czas nieokreślony) zamówić nową usługę i zrezygnować później ze starej na miesięcznym okresie wypowiedzenia.
Zorientowany doradca powie Ci co i jak na tyle, abyś miał odpowiednie bonusy i nie płacił za ewentualne zerwanie umowy. Uważaj jednak na to, co podpisujesz...i zawsze zweryfikuj na infolinii sposób myślenia doradcy w salonie. No, chyba, że masz zaufanego.....
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie słyszałem o rabacie na funboxa, podobno dzierżawa jest obligatoryjna. Być może po prostu wziąłeś go za czasów gdy był bezpłatny?
Co do rabatów, dopłatę za domek pewnie możesz dostać na rok/dwa i na abonament na zasadzie im wyższa prędkość, tym dłuższa zniżka.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mi przedstawiciel sam zaproponował rabat na Funboxa. Brałem okolo rok temu. Na pewno już wtedy była opłata za niego.