- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dlaczego do światłowodu 300Mb/s gdy chcę korzystać tylko z Funboxa 6 muszę wypożyczać też Funboxa 3
@Anonim masz opcje do zaznaczenia"zmień modem"...oferta jest szablonowa i dla odpowiednich prędkości są przydzielane odpowiednie modemy. Zawsze po instalacji, kiedy stwierdzisz, że ten nie odpowiada, możesz wziąć wyższy model...lub od razu zaznaczyć konieczność ONT przy instalacji i używać własnego routera. To dozwolone, ale trzeba ostro postawić sprawę przy instalacji..
Na własnego nie będziesz miał podstaw do narzekania, trzeba tylko wybrać odpowiedni
Co do alternatywnej oferty...Ty decydujesz...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód
Router jak router. Ostatnio modernizowałem net u siostry. Funbox3 wylądował w szafie i robi tylko za bramę. Jego walory wifi dla niektórych są po prostu zbędne.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dlaczego do światłowodu 300Mb/s gdy chcę korzystać tylko z Funboxa 6 muszę wypożyczać też Funboxa 3
Wszystkie opcje oferty trzeba sobie na spokojnie wyklikać i zamówić jeden ruter. Nie rozumiem, po co robić problem z tych 5 PLN. Może w między czasie infrastruktura została "sprzedana". Przecież równie dobrze, by mogli sobie to dopisać do ceny regularnej i na to samo by wyszło.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonimnapisał(-a)Tak to niby gdzie?
No właśnie, gdzie się podziałeś? A tak ciekawie się zapowiadało...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zdał pewnie sobie sprawę z tego, że szuka problemu tam gdzie go nie ma.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »