- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dlaczego do światłowodu 300Mb/s gdy chcę korzystać tylko z Funboxa 6 muszę wypożyczać też Funboxa 3
Mam pytanie odnośnie routera FunBox 3 który dodawany jest do oferty 300 MB ale widzę też że można wybrać FunBox 6 z tym że trzeba wypożyczyć oba routery co jest dla mnie bez sensu, nie ma możliwości zrezygnowania z Funbox3? Co za idiota wymyślił taką konfiguracje 😂 do tego dodatkowa opłata 5 zł za korzystanie z infrastruktury innego operatora z tego co pamiętam światłowód kładło Orange prosto do mieszkania, więc chyba coś się zmieniło w ostatnich kilku latach jak miałem nju światłowód nic nie dopłacałem, w takim wypadku warto skorzystać z teleguru tam dostaje się od razu tylko Funbox 6 i brak opłaty za korzystanie z infrastruktury innego operatora.
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dlaczego do światłowodu 300Mb/s gdy chcę korzystać tylko z Funboxa 6 muszę wypożyczać też Funboxa 3
@Anonim pierwszy raz czytam/słyszę, aby dało się wypożyczyć dwa routery na raz. Nigdy nie słyszałem o takim wypadku, a więc zweryfikuj te informacje na infolinii. Jedna usluga- jeden router ( bez względu jaki model)
Dopłata za infrastrukturę? Można pisać elaboraty, ale to nic nie zmieni
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim Pokaż zrzut ekranu z ofertą, gdzie trzeba mieć 2 routery.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Obawiam się, że problemu należałoby szukać gdzie indziej, a nie po stronie Orange. Smartbox to urządzenie dodatkowe, do rozszerzenia sieci wifi. Nie musisz go wypożyczać .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak to niby gdzie?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Smartbox to urządzenie dodatkowe, do rozszerzenia sieci wifi. Nie musisz go wypożyczać . To jest opcja...
@Anonim
Co za idiota wymyślił taką konfiguracje..
To daje bez komentarza, ale aż się prosi skomentować 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
No dobra faktycznie źle spojrzałem że to nie router tylko smartbox to rozszerzenia wifi 😆 tak czy siak od razu mogli by dać Funbox 6
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Klient ma wybór, to chyba dobrze? Sam ostatnio świadomie wybrałem Funboxa 3 i jest ok.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Owszem ma wybór sam w njumobile miałem FunBox 3 jednak WiFi to tragedia może przy 300 megabitach jeszcze ten archaiczny sprzęt ma sens jednak oferta na teleguru atrakcyjniejsza mimo wszystko.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »