- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy dostanę rabat na usługi Orange Love Mini i dodatkowo połączony z nim internet 300 Mb
Cześć ,
mam wypowiedzianą umowę Orange Love 600 megabitów, abonament komórkowy, TV i VoIP, zgodnie z końcem okresu oznaczonego , to jest 18 września 2026. Chciałbym przejść, na nową ofertę, to jest chyba Orange love Mini, tzn. abonament komórkowy 500 Mb, i światłowód 600 MB. Dodatkowo w nowej lokalizacji, w mieszkaniu chciałbym zainstalować światłowód 300 Mb. Czy jest możliwość połączenia tych dwóch abonamentów żeby dostać dodatkowy rabat na światłowód w mieszkaniu to jest na te 300 Mb. Obecnie co proponuje dział utrzymania klienta to umowa na dom światłowód 600 Mb i abonament komórkowy z 500 GB w cenie 100 zł miesięcznie żadnych dodatkowych rabatów czyli 100 zł co miesiąc. Na mieszkanie dostałem ofertę 50 zł za 300 MB. Czy można uzyskać coś lepszego, tym bardziej że T-Mobile proponuję bez problemu 35 zł za 300 MB w mieszkaniu. Czy we Wrześniu, bliżej końca umowy DUK zaproponuje coś lepszego? Z góry dziękuję za pomoc, może jest na forum jakiś ogarnięty konsultant;), z panią którą rozmawiałem dzisiaj, nie mogła przedstawić dobrej oferty.
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy dostanę rabat na usługi Orange Love Mini i dodatkowo połączony z nim internet 300 Mb
@fenomenR na forum nie ma konsultantów. Wszystko jak najbardziej może być na jednej fakturze.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@fenomenRnapisał(-a)...
Czy we Wrześniu, bliżej końca umowy DUK zaproponuje coś lepszego?
...
IMHO nikt nie będzie się starał utrzymać cię na siłę. Do mnie w każdym razie nie dzwoniono z ofertami lepszymi niż te dostępne standardowo, przez MO. Dodatkowo, jeśli wiesz dokładnie czego chcesz, lepiej jest samodzielnie skonfigurować sobie usługę, a nie polegać na wątpliwych kompetencjach pracownika sprzedaży, który na pewno zrobi wszystko żeby sprzedać ci jak najwięcej. Możesz nawet się nie zorientować co kupiłeś.
BTW: to tylko forum samopomocowe, nikt tu nie ma wiążących informacji o ofertach dla ciebie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Skoro mają takie podejście, to czas na zmiany
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś