Czy dostanę rabat na usługi Orange Love Mini i dodatkowo połączony z nim internet 300 Mb

Poziom 12, Tropiciel Przestworzy
  • 13
  • 12
  • 0

Czy dostanę rabat na usługi Orange Love Mini i dodatkowo połączony z nim internet 300 Mb

Cześć ,

mam wypowiedzianą umowę Orange Love 600 megabitów, abonament komórkowy, TV i VoIP, zgodnie z końcem okresu oznaczonego , to jest 18 września 2026. Chciałbym przejść, na nową ofertę, to jest chyba Orange love Mini, tzn. abonament komórkowy 500 Mb, i światłowód 600 MB. Dodatkowo w nowej lokalizacji, w mieszkaniu chciałbym zainstalować światłowód 300 Mb. Czy jest możliwość połączenia tych dwóch abonamentów żeby dostać dodatkowy rabat na światłowód w mieszkaniu to jest na te 300 Mb. Obecnie co proponuje dział utrzymania klienta to umowa na dom światłowód 600 Mb i abonament komórkowy z 500 GB w cenie 100 zł miesięcznie żadnych dodatkowych rabatów czyli 100 zł co miesiąc. Na mieszkanie dostałem ofertę 50 zł za 300 MB. Czy można uzyskać coś lepszego, tym bardziej że T-Mobile proponuję bez problemu 35 zł za 300 MB w mieszkaniu. Czy we Wrześniu, bliżej końca umowy DUK zaproponuje coś lepszego? Z góry dziękuję za pomoc, może jest na forum jakiś ogarnięty konsultant;), z panią którą rozmawiałem dzisiaj, nie mogła przedstawić dobrej oferty.

4 ODPOW. 4

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2511
  • 11822
  • 75

@fenomenR  na forum nie ma konsultantów. Wszystko jak najbardziej może być na jednej fakturze.

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 9885
  • 41393
  • 341

@fenomenRnapisał(-a)

...

Czy we Wrześniu, bliżej końca umowy DUK zaproponuje coś lepszego?

...

IMHO nikt nie będzie się starał utrzymać cię na siłę. Do mnie w każdym razie nie dzwoniono z ofertami lepszymi niż te dostępne standardowo, przez MO. Dodatkowo, jeśli wiesz dokładnie czego chcesz, lepiej jest samodzielnie skonfigurować sobie usługę, a nie polegać na wątpliwych kompetencjach pracownika sprzedaży, który na pewno zrobi wszystko żeby sprzedać ci jak najwięcej. Możesz nawet się nie zorientować co kupiłeś.

BTW: to tylko forum samopomocowe, nikt tu nie ma wiążących informacji o ofertach dla ciebie.

Poziom 12, Tropiciel Przestworzy
  • 13
  • 12
  • 0

Skoro mają takie podejście, to czas na zmiany

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 9885
  • 41393
  • 341

Ale to tak "na złość mamie odmrożę sobie uszy", czy masz lepszą ofertę? Jak masz "lepszą", i jesteś pewien że jest lepsza (cena to przecież nie wszystko) to się nie wahaj. Mnie (i innym na tym forum) jest absolutnie wszytko jedno co wybierzesz. Bylebyś był zadowolony,