- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam,
jakiś czas temu chciałem przejść do Orange na TV+Internet ale z informacji jakie znalazłem tworzenie własnej listy kanałów to jakieś nieporozumienie na dekoderze ICU-100, i lista po dodaniu kanałów do ulubionych zamiast nadać im zwykłą kolejność 1.2.3.4.5.... itd. zostawia stare numery kanałów i lista wygląda jak jakiś szyfr 2.13.45.60.3... itd.
Nie znalazłem zadnych nowych informacji od czasu kiedy ostatni raz szukałem, więc domyślam się że nic się nie zmieniło w oprogramowaniu dekodera. Ale wolałbym się upewnić.
Czy ciągle brak możliwości tworzenia własnej listy kanałów użytkownika i jest tylko możliwość dodawania do ulubionych, gdzie zostaje orginalna numeracja?
Z góry dziękuję za odpowiedz i pozdrawiam.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cóż, wielka szkoda że Orange nie potrafi wprowadzić tak drobnej lecz jakże funkcjonalnej funkcji, która w dekoderach innych dostawców jest od lat czymś normalnym.
Wychodzi na to że bedzie trzeba zostać u obecnego dostawcy.
Wielkie dzieki za odopwiedź.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cóż, wielka szkoda że Orange nie potrafi wprowadzić tak drobnej lecz jakże funkcjonalnej funkcji, która w dekoderach innych dostawców jest od lat czymś normalnym.
Wychodzi na to że bedzie trzeba zostać u obecnego dostawcy.
Wielkie dzieki za odopwiedź.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Własna lista kanałów
Sprawa była już kilka razy tu poruszana, proponuję abyś zgłosił pomysł TUTAJ.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Własna lista kanałów
@will7napisał(-a)Witam,
jakiś czas temu chciałem przejść do Orange na TV+Internet ale z informacji jakie znalazłem tworzenie własnej listy kanałów to jakieś nieporozumienie na dekoderze ICU-100, i lista po dodaniu kanałów do ulubionych zamiast nadać im zwykłą kolejność 1.2.3.4.5.... itd. zostawia stare numery kanałów i lista wygląda jak jakiś szyfr 2.13.45.60.3... itd.
Nie znalazłem zadnych nowych informacji od czasu kiedy ostatni raz szukałem, więc domyślam się że nic się nie zmieniło w oprogramowaniu dekodera. Ale wolałbym się upewnić.
Czy ciągle brak możliwości tworzenia własnej listy kanałów użytkownika i jest tylko możliwość dodawania do ulubionych, gdzie zostaje orginalna numeracja?
Z góry dziękuję za odpowiedz i pozdrawiam.
No ja w nc+ mam tak samo i nie widzę problemu. Na początku listy mam TVP1 na kanale 11 i tak zaczynam przeglądać własną listę. Czyli 11 i lecę dalej przyciskiem "progr" kolejne kanały z ustawionej przez siebie listy. Kwestia przyzwyczajenia.