A ja mam inny problem. Co 2, 3 dni znikają mi ulubione kanały i muszę ustawiać od nowa. O co w tym chodzi?
Chciałem też mieć TVP3 Regionalną Wrocławską, a nie Warszawę. Dzwoniłem na infolinię i Pani poinformowała mnie, że się nie da ustawić TVP3 Wrocław.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
Marson83 napisał(-a):
A ja mam inny problem. Co 2, 3 dni znikają mi ulubione kanały i muszę ustawiać od nowa. O co w tym chodzi?
Chciałem też mieć TVP3 Regionalną Wrocławską, a nie Warszawę. Dzwoniłem na infolinię i Pani poinformowała mnie, że się nie da ustawić TVP3 Wrocław.
Co do tv regionalnych, dostęp do nich uzyskasz wyłącznie poprzez tv naziemną. W tv sat opcja ta jest niedostępna, stad obecność tylko tv region wa-wa. Efektem "znikania" ulubionych, może być problem z samym dekoderem, wtedy musiałbyś go wymienić. Jaki model dekodera?
Marson83 napisał(-a):
Co do tv regionalnych, dostęp do nich uzyskasz wyłącznie poprzez tv naziemną. W tv sat opcja ta jest niedostępna, stad obecność tylko tv region wa-wa. Efektem "znikania" ulubionych, może być problem z samym dekoderem, wtedy musiałbyś go wymienić. Jaki model dekodera?
Sagemcom UHD88
Spróbuj wyłaczyć opcję zarządzania energią...przycisk home na pilocie/ moje konto/ ustawienia tv/ zarządzanie energią/ wyłącz. Daj znać czy pomogło. Podczas próby wywołania problemu "wysypało mi zaplanowane nagrywania" więc wydaje się, że jest to sytuacja do głębszej analizy.
Jakiś czas było ok, ale ostatnio znowu się wyłączyły ulubione kanały.
Oglądam TV, nagle czarny obraz. Myśałem, że mi sie TV wyłączył, przełączyłem kanał i programy są, ale już nie ulubione.
@Marson83, niestety problem dekodera opisany tutaj https://nasz.orange.pl/t5/Telewizja/Lista-własnych-kanałown-ulubione-znikają-z-listy/m-p/18519#M495
hej @Marson83 ![]()
Trochę odgrzałem ten temat, bo chciałem Cię zachęcić do oznaczenia posta za pomocą opcji │→ Zaakceptuj jako rozwiązanie│, który Twoim zdaniem okazał się najbardziej przydatny. Dzięki temu innym łatwiej będzie go odnaleźć. ![]()