- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Superpromocja Neostrady i Telewizji
Witam.Chciałbym zapytać gdzie mogę znależć informację o tym jaki mam pakiet telewizyjny?Posiadam opcję Superpromocja Neostrady i Telewizji.Dekoder uhd 88
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak.Mam, pisze Pakiet podstawowy/Technologia kablowa.Ale ja myślałem że w tej promocji są tylko trzy opcje Optymalny,Bogaty i Maksymalny.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pytam dlatego że na dekoderze jest opcja ORANGE TV GO i pisze ze tylko z pakietami wyżej wymienionymi prze ze mnie można uruchomić.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzięki za linka.A więc tak próbowałem się zalogować w tej usłudze i było napisane że pełny dostęp do usługi orange tv go dostanę po zatwierdzeniu na dekoderze.A na dekoderze to samo co na poczatku, że usługa dostępna dla pakietów o których mówiłem.Także dzięki za czas poświęcony mojej sprawie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@bruno zdaje się, że pakiet podstawowy był przed optymalnym, chyba umowa została podpisana ponad rok temu. Znalazłem jakiś wykaz kanałów z zestawem "podstawowy"
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie .Właśnie niedawno przedłużałem aneksem i prosiłem przy negocjacjach żeby mój pakiet został po staremu bo poprzednia umowa była na pakiet podstawowy.Ale zobaczyłem w nowym aneksie że jednak jest to Superpromocja Neostrady i telewizji więc wygooglowałem jakie pakiety ma ta promocja i wyskoczylo że te trzy.I nie mogę sprawdzić właśnie jak wygląda sprawa z pakietem podstawowym w tej promocji.Przy okazji chciałem zobaczyć czy uruchomię tą usługę orange tv go ale juz całkiem zgłupiałem
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ok dzięki .Czyli nie uruchomię tej usługi bo bym pewnie musiał wziąć ten pakiet Optymalny.Jeszcze raz dziekuję i pozdrawiam.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »