15-01-2017
22:02
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
15-01-2017
22:02
Koniec umowy funpack
Witam
Za 3 miesiące konczy mi się umowa na funpacka z 80mb i tymi pakietami w technologi satelitarnej
Canal+ VOD | Włączony | ||
Filmbox | Włączony | ||
Comfort+ | Włączony | ||
Multi+ | Włączony | ||
Red Light | Włączony | ||
CANAL+ Platinum | Włączony | ||
CANAL+ Silver | Włączony | ||
Cinemax | Włączony | ||
HBO |
i moje pytanie czy mogę przedlurzyc teraz umowe na ten sam zestaw? Bo dzwonilem do konsultanta i owiedzial ze dopiero za 3 miesiace
Etykiety:
3 ODPOW. 3
15-01-2017
23:20
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
15-01-2017
23:20
Koniec umowy funpack
Przedłużenie ogółem powinno być już możliwe, nie do końca orientuje się w tych pakietach dodatkowych które masz, ale przedłużenie umowy wiąże się z przedłużeniem na warunkach które są aktualnie w ofercie dostępne lub na starych warunkach o ile jest to możliwe .
W moim salonie neostrade zazwyczaj przedłużamy jak umowa dobiegnie końca swojego terminu.
Poczekamy na poradę innych osób znających się tutaj na fachu żeby mieć pewność 🙂
W moim salonie neostrade zazwyczaj przedłużamy jak umowa dobiegnie końca swojego terminu.
Poczekamy na poradę innych osób znających się tutaj na fachu żeby mieć pewność 🙂
19-01-2017
00:06
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
19-01-2017
08:32
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
19-01-2017
08:32
Koniec umowy funpack
@myrkysfara, w tym wypadku bez dostępu do Twojego konta abonenckiego trudno konkretnie odpowiedzieć. Jeśli do końca umowy na FunPacka masz 90 dni, to można ją już przedłużać. Natomiast z tego co widzę po wypisanych przez Ciebie pakietach tv, masz pewnie osobną umowę na dodatkowy pakiet tv, i wcale nie musiałeś jej podpisywać razem z umową na FunPacka. Jeżeli podpisałeś ją później niż tą na FunPacka, to i później sie ona skończy. Nie wiem też z jakiej promocji na ten dodatkowy pakiet skorzystałeś.