- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Polaczenie wifi
@Piotrekk85napisał(-a)
Screen który pokazałeś - dotyczy usługi dostępnej z urządzeń mobilnych po wykupieniu odpowiedniej usługi. Na dziś oferta jest uboga.
Z tej usługi nie skorzystasz na dekoderze Orange.
Zacznijmy od początku. Przedłużyłem umowę e orange wybierając orange Love . miałem już wcześniej Internet mobilny i abonament komórkowy teraz dodatkowo wziąłem telewizję. Nikt nic nie mówił o połączeniu satelitarny. Pani w salonie powiedziała że telewizja będzie działała przez Internet poprzez połączenie wifi
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Polaczenie wifi
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Polaczenie wifi
Umowa przedłużona w salonie i po raz kolejny problemy. Dlaczego nikt nie korzysta z zamówień na Orange.pl @Piotrekk85 i dziwisz się jak takie coś słyszysz (czytasz).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Polaczenie wifi
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Polaczenie wifi
@Dawid3knapisał(-a). Pani w salonie powiedziała że telewizja będzie działała przez Internet poprzez połączenie wifi
@Piotrekk85, domyślam się, że salon. Jak nie ma znaczenia. Nie znasz ustawy o 14 dniowym odstąpieniu od umowy w przypadku zawarcia umowy na odległość. Pewnie dla Ciebie nie ma to znaczenia, ale innych ratuje.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Polaczenie wifi
Wyszła jakaś dziwna sprawa.
Na chat z konsultantką dowiedziałem się że podobno nie mam w umowie telewizji , a sam telefon z zamówionym sprzętem tj. Telewizorem. Na infolini konsultant powiedział mi , że mam telefon Internet i telewizję ale bez telewizora i że telewizja podobno jest w orange Love z innym numerem tel połączonym na koncie i że umowa zaczęła się w 2017 roku , a przedłużyłem ją w poniedziałek i to na inny numer który podobno nie został przedłużony i kończy się w grudniu tego roku . W umowie mam że jest Internet 4g + abonament komórkowy + telewizja. I dostałem fakturę za zamówiony telewizor. Mam dylemat ponieważ mam modem airbox 2 A żeby połączyć się z siecią z dekodera najlepiej jest zrobic to przez kabel Ethernet i Pan z infolini zaproponował mi że wycofa całe moje zamówienie i zrobi nową umowę w której zaproponuje mi satelite w ofercie telewizji i nowy modem (prędkość pobierania 300mb/s) w promocyjnej cenie . Nie wiem co mam robić.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Polaczenie wifi
A na portalu mój Orange co masz?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Polaczenie wifi
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Polaczenie wifi
Sam porównaj czy numery i ich powiązania się zgadzają z tym co miało być. Jeśli nie, to już zacznij działać - wyjaśnij ze sprzedawcą (jak podpisałeś umowę w salonie) czy złóż reklamację itp itd. Ew. przemyśl co byś chciał mieć - bo to już Twoja decyzja.
- « Poprzedni
- Następny »