- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Otwarte pasma dla klientów Orange TV
Od wczoraj mamy w ofercie nowy kanał Nicktoons. Do 3 czerwca będzie w otwartym oknie. Na wizji znajdziecie bajki dla dzieci od 4 do 10 lat.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W niedzielę 9 czerwca od 6:00 będzie otwarte okno na kanał 📺Canal+ HD (kanał 277 w Orange). Wszystko to z okazji nowego serialu 🎞"Zasada przyjemności". Opis za canalplus.pl:
Plaża w Odessie, ciepłe popołudnie. Uwagę plażowiczów zwraca dryfująca samotnie łódka, wewnątrz której dwóch przerażonych pływaków odkrywa nagie, okaleczone ciało młodej kobiety. Tego samego dnia na Bulwarze Wiślanym w Warszawie wezwana do tajemniczej napaści policja dokonuje makabrycznego odkrycia w bagażniku opuszczonego samochodu.
Trailer filmu znajdziecie pod adresem: https://www.youtube.com/watch?v=uxRjS1aGwiI
O 20:35 rozpocznie "Zasada przyjemności" - making of, następnie od 21:00 dwa odcinki serialu.
W pracy mamy już taki fajny plakacik:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
ładnie kuszą, pokażą odcinek i jeśli będzie się podobać to zapłać 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mam bardziej szczegółowe informacje co do mojego postu wyżej. Otwarte okno Canal+ będzie od 9 czerwca 6:00, do 10 czerwca 6:00.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie licz że Orange odkoduje canal+ nie raz ma hbo otwarte okna tylko Orange nie otwiera Orange bardzo żadko otwiera okna i ofertą też tv już od pòł roku nie rozwija się
@Wojciechnapisał(-a)Mam bardziej szczegółowe informacje co do mojego postu wyżej. Otwarte okno Canal+ będzie od 9 czerwca 6:00, do 10 czerwca 6:00.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Citi2017 napisał(-a)
Nie licz że Orange odkoduje canal+ nie raz ma hbo otwarte okna tylko Orange nie otwiera Orange bardzo żadko otwiera okna i ofertą też tv już od pòł roku nie rozwija się
@Wojciechnapisał(-a)
Mam bardziej szczegółowe informacje co do mojego postu wyżej. Otwarte okno Canal+ będzie od 9 czerwca 6:00, do 10 czerwca 6:00.
Z doświadczenia muszę się nie zgodzić, że Orange "tego" nie robi. Popatrz w przeszłość, tak było - będzie i w przyszłości
Pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Im nie raz było otwarte okno filmboxu i tyle nigdy nic więcej tu pewno pracownik Orange dla tego masz odkodowane
@Bartłomiejnapisał(-a)
@Citi2017napisał(-a)Nie licz że Orange odkoduje canal+ nie raz ma hbo otwarte okna tylko Orange nie otwiera Orange bardzo żadko otwiera okna i ofertą też tv już od pòł roku nie rozwija się
@Wojciechnapisał(-a)Mam bardziej szczegółowe informacje co do mojego postu wyżej. Otwarte okno Canal+ będzie od 9 czerwca 6:00, do 10 czerwca 6:00.
Z doświadczenia muszę się nie zgodzić, że Orange "tego" nie robi. Popatrz w przeszłość, tak było - będzie i w przyszłości
Pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Citi2017 "otwartych okien" było więcej, sięgając do mojej pamięci (część z nich była uwarunkowana posiadaniem konkretnego pakietu kanałów dodatkowych)
PS. Nie mam "takich" benefitów, o których wspomniałeś 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
tylko u ciebie np HBO kiedy było otwarte bo nigdy nie miałem