- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange TV w wersji pliku .apk
Dziękuję.
Sprawdziłem i nie idzie zainstalować.
Byłem w PL w miejscu,gdzie jest świadczona usługa orange (jeśli ma to znaczenie) i na żadnym tv czy na telefonie w sklepie play nie znajduję aplikacji orange tv przeznaczonej na telewizor.
To taka apka widmo,nigdzie niedostępna😅
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na końcu instalacji wyskakuje "aplikacja nie została zainstalowana".
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Tomiiinapisał(-a)Dziękuję.
Sprawdziłem i nie idzie zainstalować.
Byłem w PL w miejscu,gdzie jest świadczona usługa orange (jeśli ma to znaczenie) i na żadnym tv czy na telefonie w sklepie play nie znajduję aplikacji orange tv przeznaczonej na telewizor.
To taka apka widmo,nigdzie niedostępna😅
Jak najbardziej jest dostępna w sklepie, ale tylko dla wspieranych urządzeń. Telewizor musi mieć odpowiednią wersję systemu Android TV i tyle, nie ma innych wymagań.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Tomiiinapisał(-a)Na końcu instalacji wyskakuje "aplikacja nie została zainstalowana".
Oki. Przydałby się logcat ale spróbuję skleić te pliki w jeden APK.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jeśli masz w ramach swojej umowy prawo do korzystania z apki a telewizor spełnia warunki, to po prostu reklamuj.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak,mam.
Mam nową umowe,orange tv działa na telefonie,ale już na tv nie znajduję nigdzie dostępnej apki.
Napiszę/zadzwonię i zapytam o apkę👍
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na telefonie działa ci zupełnie inna aplikacja. Jej działanie nie oznacza automatycznie że masz dostęp do tej na TV. Na TV jest potrzebne co innego niż na telefon, i telewizor powinien to widzieć w sklepie (niezależnie od tego oczywiście czy masz umowny dostęp). Nie daj się zmylić podobnej nazwie. Aplikacji telefonicznej na TV nie zainstalujesz (choć są wyjątki, koledze @bronzub się udało), i vice versa - tej na TV nikomu nie udało się zainstalować na telefonie (choć też nikt nie raportował takich prób). Podejrzewam że z jakiegoś powodu Twój TV nie jest wspierany - jaki to model TV i jaka wersja Android TV? W tym roku apka ma być aktywnie rozwijana i coraz więcej TV ma mieś wsparcie, więc jest jakaś szansa na poprawę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@TomiiiTroszkę się zakręciłeś. Tak wygląda ikona apki w sklepie Play, dla Orange TV. Nie myl tego z Orange TV GO