- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
3 miesiące temu podpisałem umowę na 300mbps + TV za 90gr... problem w tym, że nie ma tam jedynego kanału który oglądam (CN). W piątek dzwoniłem na infolinię, a oni, że nie mogę zmienić pakietu na wyższy, bo umowa została podpisana niedawno... O CO CHODZI?!!!
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jeśli wcześniej - masz kanały z oferty wspólnej z nc+. Wtedy jedyna opcja to dokupienie pakietu Extra (bo w tej ofercie masz dopiero CN). Ew. Jak minie jakiś czas jest opcja odnowienia promocji, ale to zwykle po roku.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie chcą mi zmienić pakietu TV na wyższy
@FlashT możesz migrować na wyższy pakiet. Sugerowałbym zadzwonić jeszcze raz. 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@FlashT Jaki masz pakiet ? Optymalny? Zobacz regulamin "więcej telewizji" ale w tym regulaminie jest zastrzeżenie, że można skorzystać z promocji, jeżeli nie wyklucza jej regulamin promocji, z której aktualnie sie korzysta - musisz odszukać regulamin z którego skorzystałeś podpisując umowę... poczytać.
Update.
Sorki @ziolo1945 przeskoczyło mi 😉
Jakie kanały są w poszczególnych pakietach łatwo sprawdzisz na stronie "poznaj pakiety"
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Misiek62 nie do mnie to pytanie. 😄
Zgodnie z pkt. 9 powyższego Regulaminu "W czasie korzystania z Promocji mogą Państwo zmienić pakiet Usługi pod warunkiem, że nowo wybrany pakiet posiada opłatę abonamentową nie niższą niż pakiet, który wybrali Państwo w momencie zawarcia Umowy lub aneksu do Umowy. "
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
ziolo1945 napisał(-a):@Misiek62 nie do mnie to pytanie. 😄
Zgodnie z pkt. 9 powyższego Regulaminu "W czasie korzystania z Promocji mogą Państwo zmienić pakiet Usługi pod warunkiem, że nowo wybrany pakiet posiada opłatę abonamentową nie niższą niż pakiet, który wybrali Państwo w momencie zawarcia Umowy lub aneksu do Umowy. "
Tak, ale we wcześniejszym (zdaje się 5.) jest to zastrzeżenie o którym wspomniałem wcześniej - pod warunkiem, że regulamin promocji, w ramach której klient korzysta z danego pakietu, nie została wykluczona możliwość zmiany-czytaj-zwiększenia liczby kanałów - poprzez wybór "bogatszego" pakietu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzięki... muszę zajrzeć do tej umowy w takim razie... nie mam jej niestety tutaj.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A czy Ty na pewno podpisywałeś nową umowę na funpacka na światłowodzie 3 miesiące temu?
Powinieneś mieć pakiet optymalny lub wyższy.
Tam CN (mam nadzieje, że chodzi o Cartoon Network) powinien być w każdym pakiecie.
http://www.orange.pl/ocp-http/PL/Binary2/2003890/4103968368.pdf
Chyba, że coś źle zrozumiałem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Może to było z 6 miesięcy temu... sam nie wiem, ale Cartoon Network nie ma w pakiecie 😞
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
FlashT napisał(-a):Może to było z 6 miesięcy temu... sam nie wiem, ale Cartoon Network nie ma w pakiecie 😞
@FlashT tym bardziej nie rozumiem, że ktoś sprzeciwiał się zwiększeniu liczby kanałów - zmianie pakietu - wiążącej się z większą opłatą. Ponowiłbym próbę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jeśli wcześniej - masz kanały z oferty wspólnej z nc+. Wtedy jedyna opcja to dokupienie pakietu Extra (bo w tej ofercie masz dopiero CN). Ew. Jak minie jakiś czas jest opcja odnowienia promocji, ale to zwykle po roku.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »