Lista Kanałów Orange IPTV

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Licząc średnie tempo dodawania kanałów do oferty, to do końca mojej umowy powinni dodać 6-8 kanałów.

😀  😉

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 770
  • 2584
  • 3

Pogaduchy 3.0

Pora by zaktualizować wykaz kanałów oraz ich picony w wykazie oferty Orange czyli również LOve

Pozdrawiam😍

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 475
  • 1923
  • 6

@Anonim a ile czasu zostało ci do końca tej umowy?

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

1,5 roku.  😮   😉

• 475
  • 1923
  • 6

No to rzeczywiście biorąc tempo to taką ilość kanałów w tym czasie może dodadzą plus za 1 razem cały pakiet c+ z powrotem. Chyba, że tylko ten pakiet c+ i nic więcej bo pakiet miał podobną ilość kanałów jaką podałeś.

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Mam ten pakiet. Liczy sobie 11 kanałów.

Polsat Premium zostaje czy zostanie usunięty?

@Wojciech 

@Wiktor 

• 475
  • 1923
  • 6

Ja akurat liczyłem bez tych od Polsatu tylko te z +

Zespół Nasz Orange
  • 3197
  • 13126
  • 70

@Anonim napisał(-a)

Polsat Premium zostaje czy zostanie usunięty?

@Wojciech 

@Wiktor 

Mistrzowska Piłka (czyli skrótowo kanały Polsat Sport Premium 1-6) będzie nadawana, zgodnie z regulaminem ofert CANAL+, do 30 czerwca 2024 r.

Do kiedy pakiet Mistrzowska Piłka będzie dostępny dla klienta?
Na dekoderach Orange Polska (IPTV - telewizja kablowa oraz DTH - telewizja satelitarna) oraz CANAL+ (DTH - telewizja satelitarna od CANAL+) kanały będą dostępne do 30 czerwca.

Czy zakończenie nadawania Mistrzowskiej Piłki uprawnia do rezygnacji z umowy?
Nie. Zapisy w regulaminach CANAL+ wskazywały datę gwarantowaną (30 czerwca 2024 r.), z możliwością przedłużenia promocyjnego. Jednak z zastrzeżeniem, że zakończenie nadawania po tej dacie nie wymaga poinformowania i nie stanowi zmiany warunków umowy, czyli podstaw do jej rozwiązania.

Na temat Viasat True Crime i Polsat JimJam mam już potwierdzenie w jakich pakietach się znajdą. Więcej dodałem przed momentem tutaj: https://nasz.orange.pl/t5/Oferty-polecane-przez/Nowo%C5%9Bci-w-ofercie-Orange-TV/m-p/397394/highlight/true#M7771

• 475
  • 1923
  • 6

Ta informacja była do przewidzenia skoro orange nie ma u siebie pakietu c+ a pakiet był brany jakby bezpośrednio przez klienta orange od c+. Istnieje taka ewentualność jak c+ dogada się z Polsatem i podpiszą nową umowę na udostępnianie swoich kanałów to wrócą. Polsat też usuwa u siebie kanały sportowe od c+ z kolei jakie miał do tej pory. Polsat pewnie będzie chciał nową umowę z c+, żeby jego klienci nie stracili LM i na odwrót c+ też dostanie o ile się dogadają. W okolicach września będzie jasne, bliżej startu LM jak ruszą te nowe kanały zapowiedziane od c+.

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Czyli kanały Premium w Orange:

- HBO

-Cinemax

- Filmbox

- Eleven

Dla nowego...cieniutko. 😉