- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Lista Kanałów Orange IPTV
Licząc średnie tempo dodawania kanałów do oferty, to do końca mojej umowy powinni dodać 6-8 kanałów.
😀 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Pora by zaktualizować wykaz kanałów oraz ich picony w wykazie oferty Orange czyli również LOve
Pozdrawiam😍
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim a ile czasu zostało ci do końca tej umowy?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
No to rzeczywiście biorąc tempo to taką ilość kanałów w tym czasie może dodadzą plus za 1 razem cały pakiet c+ z powrotem. Chyba, że tylko ten pakiet c+ i nic więcej bo pakiet miał podobną ilość kanałów jaką podałeś.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ja akurat liczyłem bez tych od Polsatu tylko te z +
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim napisał(-a)
Polsat Premium zostaje czy zostanie usunięty?
Mistrzowska Piłka (czyli skrótowo kanały Polsat Sport Premium 1-6) będzie nadawana, zgodnie z regulaminem ofert CANAL+, do 30 czerwca 2024 r.
Do kiedy pakiet Mistrzowska Piłka będzie dostępny dla klienta?
Na dekoderach Orange Polska (IPTV - telewizja kablowa oraz DTH - telewizja satelitarna) oraz CANAL+ (DTH - telewizja satelitarna od CANAL+) kanały będą dostępne do 30 czerwca.
Czy zakończenie nadawania Mistrzowskiej Piłki uprawnia do rezygnacji z umowy?
Nie. Zapisy w regulaminach CANAL+ wskazywały datę gwarantowaną (30 czerwca 2024 r.), z możliwością przedłużenia promocyjnego. Jednak z zastrzeżeniem, że zakończenie nadawania po tej dacie nie wymaga poinformowania i nie stanowi zmiany warunków umowy, czyli podstaw do jej rozwiązania.
Na temat Viasat True Crime i Polsat JimJam mam już potwierdzenie w jakich pakietach się znajdą. Więcej dodałem przed momentem tutaj: https://nasz.orange.pl/t5/Oferty-polecane-przez/Nowo%C5%9Bci-w-ofercie-Orange-TV/m-p/397394/highlight/true#M7771
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ta informacja była do przewidzenia skoro orange nie ma u siebie pakietu c+ a pakiet był brany jakby bezpośrednio przez klienta orange od c+. Istnieje taka ewentualność jak c+ dogada się z Polsatem i podpiszą nową umowę na udostępnianie swoich kanałów to wrócą. Polsat też usuwa u siebie kanały sportowe od c+ z kolei jakie miał do tej pory. Polsat pewnie będzie chciał nową umowę z c+, żeby jego klienci nie stracili LM i na odwrót c+ też dostanie o ile się dogadają. W okolicach września będzie jasne, bliżej startu LM jak ruszą te nowe kanały zapowiedziane od c+.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czyli kanały Premium w Orange:
- HBO
-Cinemax