Kto może korzystać z Aplikacji Orange TV

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 9825
  • 41022
  • 338

Nie ma sprzeczności - przeczytaj uważnie.

Poziom 32, Pasjonat Galaktyczny
  • 6656
  • 17441
  • 90

Już mogę zrezygnować za darmo, jeśli się nie mylę, ponieważ pod koniec sierpnia wyłączają kolejne 7 stacji z oferty. To mi pozwala na zmiany, chyba 🤔

Poziom 33, Ekspert Galaktyczny
  • 4254
  • 20770
  • 102

Chcesz zrezygnować z TV bo wyłączają jakieś kanały? Chyba jest to możliwe, ale musiałyby to być kanały gwarantowane. Poza tym tu chyba trzeba odnowić umowę na internet a nie na TV. 

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 327
  • 1213
  • 7

Odpowiem ze swojego podwórka. Miałem poprzedni pakiet do marca 2026 i nie mogłem zmienić umowy na nowej zasadzie żeby oglądać przez aplikację, ani na pół roku wcześniej, ani na trzy miesiące wcześniej ponieważ według doradcy nie widniałem u nich w systemie że już mogę po nowemu. Dopiero jak został mi miesiąc do zakończenia umowy okazało się że mogę, czyli w lutym dostałem nową na nowych zasadach z Start TV i Extra TV bez Voip z możliwością multiroomu na aplikację Orange TV. Obecnie można nawet dostać umowę na Światłowód + TV bez abonamentu.

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 9825
  • 41022
  • 338

No właśnie - zasady przechodzenia z oferty do oferty się zmieniają. Ale podstawowe różnice między ofertami są stałe. Albo VoIP i telewizja na dekoderach ICU100, IWU200, Stream 4k lub Multi 4k (prawdopodobnie może być Duo zamiast Stream), albo brak VoIP i telewizja na dekoderze Multi 4k lub Duo i apce Orange TV. Ktoś raportował że udało mu się dostać do nowej oferty IWU200.

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2466
  • 11516
  • 75

@Citi2017napisał(-a)

Już mogę zrezygnować za darmo, jeśli się nie mylę, ponieważ pod koniec sierpnia wyłączają kolejne 7 stacji z oferty. To mi pozwala na zmiany, chyba 🤔

@Citi2017  po co kombinować z rezygnacjami? Podpisujesz nową umowę i po sprawie.

https://nasz.orange.pl/t5/Internet-domowy/Zmiana-dost%C4%99pnych-us%C5%82ug-w-trakcie-trwania-umowy-...