- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cześć
Na mojej ulicy pojawił się światłowód od Orange. Jestem zainteresowany ofertą i mam parę pytań, które mnie nurtują [niektóre nie dotyczą telewizji, więc mam nadzieję że nie pogniewacie się 😉 ]
1. Czy jest możliwe w trakcie umowy przejście z pakietu Optymalnego na np. Bogaty i czy wiąże się to z przedłużeniem umowy?
2. Byłbym też zainteresowany Multiroomem. Czy to prawda, że nie ma możliwości podłączenia multiroomu poprzez Wi-Fi tylko przez Ethernet [z tego co wiem to już będą to dekodery Samsunga]?
3. Czy ten dysk za 49 zł o pojemności 320/500GB [na stronie w kilku miejscach są różne dane] dostaje się na własność czy w formie dzierżawy?
4. Z ciekawości - czy jeżeli wezmę pakiet z telefonem komórkowym i będzie to przeniesienie z innej sieci to dostanę jakąś promocje w stylu 3 miesiące bez opłat czy coś w ten deseń?
Dziękuje za odpowiedzi i pozdrawiam
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
1. Pakiet Optymalny jest w cenie podstawowej, Pakiet Bogaty to dodatkowa opłata i wiąże się z podpisaniem oddzielnej umowy.
2.Działa po wifi ale technik będzie chciał podłączyć po kablu. Takie ma wymogi.
3. Dysk w dzierżawie i jest jednorazowa opłata 49 zł. Również dodatkowo opłata aktywacyjna za Lova jest 49,99 zł.
4. W Love nie ma darmowych 3 mc opłaty naliczane są od razu na jednej fakturze. Jest to pakiet i dlatego nie będzie tu tych 3 mc za jedną skladową pakietu.
Technik nie da darmowych live plug
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kilka pytań odnośnie telewizji i Orange Love
aligator napisał(-a):Cześć
Na mojej ulicy pojawił się światłowód od Orange. Jestem zainteresowany ofertą i mam parę pytań, które mnie nurtują [niektóre nie dotyczą telewizji, więc mam nadzieję że nie pogniewacie się 😉 ]
1. Czy jest możliwe w trakcie umowy przejście z pakietu Optymalnego na np. Bogaty i czy wiąże się to z przedłużeniem umowy?
2. Byłbym też zainteresowany Multiroomem. Czy to prawda, że nie ma możliwości podłączenia multiroomu poprzez Wi-Fi tylko przez Ethernet [z tego co wiem to już będą to dekodery Samsunga]?
3. Czy ten dysk za 49 zł o pojemności 320/500GB [na stronie w kilku miejscach są różne dane] dostaje się na własność czy w formie dzierżawy?
4. Z ciekawości - czy jeżeli wezmę pakiet z telefonem komórkowym i będzie to przeniesienie z innej sieci to dostanę jakąś promocje w stylu 3 miesiące bez opłat czy coś w ten deseń?
Dziękuje za odpowiedzi i pozdrawiam
- Tak, jest możliwość bez konieczności przedłużenia umowy
- Ciężko z tym, w większości kabel...ewentualnie zagadać można z technikiem o zestaw live-plug-ów (sygnał po sieci energetycznej)
- Do światłowodu dzierżawa bezpłatnie...
- W OLove mogą wyzerować Ci abo na komórkę przy opcji tv/neo/tel.stac/kom...ale o szczegóły pytaj w salonie...
@edit: a miałeś jakieś info o podłączeniu Twojego budynku? To że światło jest na/pod Twoją ulicą, nie koniecznie musi znaczyć że szybko bedzie w budynku 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mam Orange Love FTTH i pakiet bogaty,
przedłużałem umowę FunPacka z pakietem podstawowym.
Mam dwie oddzielne umowy:
1. Orange Love z pakietem optymalnym.
2. Osobna dodatkowa umowa na pakiet bogaty.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
mabud73 napisał(-a):
- Tak, jest możliwość bez konieczności przedłużenia umowy
- Ciężko z tym, w większości kabel...ewentualnie zagadać można z technikiem o zestaw live-plug-ów (sygnał po sieci energetycznej)
- Do światłowodu dzierżawa bezpłatnie...
- W OLove mogą wyzerować Ci abo na komórkę przy opcji tv/neo/tel.stac/kom...ale o szczegóły pytaj w salonie...
@edit: a miałeś jakieś info o podłączeniu Twojego budynku? To że światło jest na/pod Twoją ulicą, nie koniecznie musi znaczyć że szybko bedzie w budynku 😉
2. A ten zestaw live-plugów jest bezpłatny?
3. No właśnie chyba nie bezpłatnie, bo w konfiguratorze Orange Love dolicza 49 zł opłaty jednorazowej.
4. To jeszcze tak się zapytam: dałoby rade wyzerować też telefon stacjonarny? Bo nie jest mi on do niczego potrzebny i chętnie bym wziął pakiet komórka+TV+internet
do edit 😉 : Tak, dostałem ulotkę. Dzwoniłem do przedstawiciela handlowego, który powiedział, że jestem w zasięgu, ale on troszeczkę nie ogarniał niektórych spraw 😕 Stąd pytam się tutaj
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Niestety na światłowodzie nie ma opcji bez telefonu. Na miedzi jest opcja (choć i tak łącznie płaci się tyle samo).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
1. Pakiet Optymalny jest w cenie podstawowej, Pakiet Bogaty to dodatkowa opłata i wiąże się z podpisaniem oddzielnej umowy.
2.Działa po wifi ale technik będzie chciał podłączyć po kablu. Takie ma wymogi.
3. Dysk w dzierżawie i jest jednorazowa opłata 49 zł. Również dodatkowo opłata aktywacyjna za Lova jest 49,99 zł.
4. W Love nie ma darmowych 3 mc opłaty naliczane są od razu na jednej fakturze. Jest to pakiet i dlatego nie będzie tu tych 3 mc za jedną skladową pakietu.
Technik nie da darmowych live plug
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@aligator
czy któraś z zawartych tu odpowiedzi zasłużyła na...