- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zauważyłem, że po wdrożeniu możliwości samodzielnego wyboru kanałów regionalnych na kanale 25 w IWU 200 w technologii IPTV pojawiły się poniższe błędy:
- nie działają strzałki kierunkowe na kanale 25, przez co nie można zobaczyć, co obecnie znajduje się na innych kanałach i co będzie później na danym kanale
- wciśnięcie przycisku INFO nie wyświetla opisu programów (dowolny kanał), a jedynie jego tytuł
- strzałka kierunkowa w prawo na pozostałych kanałach pokazuje tylko następny program
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wymieniłem dekoder na nowy i jak na razie jest ok - nie pobrał najnowszej aktualizacji, w której są widoczne programy regionalne. Jak się coś zmieni zrobię reopen.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
[IPTV] IWU 200 - błędy działania dekodera po wdrożeniu wyboru kanałów regionalnych
@Arviss spróbuj przywrócić do fabryki z poziomu menu. Może jakieś buble przy aktualizacji softu..
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
[IPTV] IWU 200 - błędy działania dekodera po wdrożeniu wyboru kanałów regionalnych
3 resety do fabryki + 3 restarty. Bez zmian 😞
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na ten moment zostało przyjęte zgłoszenie. Jeśli coś urodzi się w temacie lub problem będzie rozwiązany, dam znać w tym wątku - może innym forumowiczom się przyda 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wymieniłem dekoder na nowy i jak na razie jest ok - nie pobrał najnowszej aktualizacji, w której są widoczne programy regionalne. Jak się coś zmieni zrobię reopen.