HBO OD nieaktualizowany

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

HBO OD nieaktualizowany

Witam

Mam pytanie na dekoderze orange ITVP samsung jest opcja HBO OD i tu moje pytanie o ile canal+ vod jest cały czas aktualizowane o tyle HBO OD od roku nie ma aktualizacji szczególnie filmy , seriale jeszcze jako tako , a co do filmów od roku zero zmian w kółko to samo . Kiedyś zapytałem na infolinii dlaczego tak jest odpowiedziano mi że orange nie mam miejsca dyskowego . HBO na swojej infolinii odpowiedziało że oni na to nie mają wpływu. To może zamiast HBO OD dać aplikację na dekoderze HBO GO tak jak jest NETFLlX  , albo częściej wymieniać filmy na HBO OD a nie ciągle trzymać te stare . Jeżeli orange ma podpisaną umowę z HBO na nadawania to też powinien udostępniać nowe filmy na bieżąco. Mam pytanie dlaczego tak jest może ktoś mi odpowie ?      

8 ODPOW. 8
Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

HBO OD nieaktualizowany

• @Anonim  HB OD widocznie nie ma zaintereowania, rozbudowa usługi trochę kosztuje, stąd jest jak jest, HBO GO pewnie było by lepszą alternatywą, ale trzeba by pomysł zrobić 😉

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 2591
  • 7018
  • 189

HBO OD nieaktualizowany

Szczerze mowiac pierwszy raz slysze o czyms takim jak HBO OD😁

Poziom 45, Pionier Misji
  • 33093
  • 40645
  • 1403

HBO OD nieaktualizowany

HBO OD jest rzadko aktualizowany, jak cały kontent VOD. Niestety. Zostaje korzystanie z HBO GO.
Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

HBO OD nieaktualizowany

Jak może być zainteresowanie HBO OD jak od roku nie ma żadnej aktualizacji .Tak HBO GO było by lepsze ponieważ mam wtedy dostęp do całej ich biblioteki i nie zabiera orange miejsca dyskowego. Ciekawi mnie czy canal+ vod ma większe zainteresowanie, a tam na bieżąco jest aktualizowana biblioteka ?     

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

HBO OD nieaktualizowany

ha ha to ma być żart 1 kwietnia za 1,5 miesiąca ?

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

HBO OD nieaktualizowany

canal+ vod jest aktualizowane na bieżąco więc nie cały i można to zrobić .

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

HBO OD nieaktualizowany

własnie o tym napisałem żeby zamiast HBO OD dać oprogramowanie  HBO GO do dekodera tak jak jest z NETFLIX-em.

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

HBO OD nieaktualizowany

@Anonim  to pomyśl zrób, jak będzie zainteresowanie to jest szansa 😉