- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam, od samego początku podpisania umowy nie dostałem żadnego sms'a z kodem rejestracji do HBO GO, a w aplikacji Mój Orange nie wiem, gdzie go szukać. W salonie nie potrafią pomóc. Na umowie nic nie ma. Z konsultantem nie sposób się połączyć, bo tylko robot gada i jest za głupi, żeby to ogarnąć. Gdzie go szukać? Ktoś potrafi pomóc, skąd wziąć kod rejestracji do HBO GO, za który płacę pieniądze i mam wykupioną usługę?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Trzeba zadzwonić na *100, powtarzać w kółko "inny problem", podać 3 ostatnie cyfry PESEL, następnie połączy z konsultantem, a ten od razu poda kod rejestracji do HBO GO 🙂 Dziękuję za pomoc. PROBLEM ROZWIĄZANY!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
HBO GO brak kodu rejestracji
@piotrzubkiewicz zgodnie z https://nasz.orange.pl/t5/Baza-wiedzy-Telewizja/Jak-zarejestrowa%C4%87-si%C4%99-w-HBO-GO/ta-p/233830
Kod mozesz sprawdzić w aplikacji Mój Orange
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Konto od operatora wybierz, identyfikator jest na umowie, nie ma konkretnego dla HBO, bo korzystasz z pośrednictwa Orange. Zresztą maxa jak odejdziesz, innym problem, to przelaczy na czat do konsultanta, ten pomoże, jak będą jakieś problemy z aplikacją HBO GO 😆
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Chciałbym wiedzieć, gdzie on jest, bo nigdzie go nie ma, ani na Mój Orange wersji webowej, ani w aplikacji na Android. Nie znalazłem nigdzie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W której umowie może być ten kod? Z ilu cyfr on się składa?
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@piotrzubkiewicz skoro go nie ma na MO to może rejestracja nie przeszła?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Byłem osobiście w salonie Orange i Pani powiedziała, że usługa HBO GO jest włączona i aktywna, kodów żadnych nie ma MO, na umowie również ich brak, nie rozumiem o co chodzi. Zaraz zadzwonię do konsultanta, bo już wiem, jak ominąć Maxa.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@piotrzubkiewicz maxowi powiedz, że chcesz kupić HBO go
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Trzeba zadzwonić na *100, powtarzać w kółko "inny problem", podać 3 ostatnie cyfry PESEL, następnie połączy z konsultantem, a ten od razu poda kod rejestracji do HBO GO 🙂 Dziękuję za pomoc. PROBLEM ROZWIĄZANY!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@piotrzubkiewicz kod do HBO powinien być w Mój Orange. Wybierasz zakładkę Pakiety i usługi, Usługa TV i w sekcji Usługi dodatkowe. Jednak bywa z tym problem. Wtedy trzeba przebić się przez Maxa do konsultanta aby przyjął zgłoszenie
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »