Nie można wyświetlić tego widżeta.

Czy w Orange IPTV dostępne będą nowe kanały Canal+ Extra

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 2296
  • 8701
  • 33

co to jest LM?

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 6323
  • 25832
  • 216

@adzia1napisał(-a)

...

@j131  ... Wystarczy telefon do BOK i na centrali - rozdzielni Orange przełączą coś i jest na jakiś czas spokój. Nie raz to praktykowałem.

Ależ @adzia1 , czegoś jednak w moim pytaniu nie zrozumiałaś/eś. Mnie nie interesuje co ktoś napisał w internetach, oczywiście że każdą bzdurę można tam znaleźć, tylko na jakie źródła TY się powołujesz. Bo na jakieś chyba musisz.

Ja nie muszę nigdzie dzwonić, bo wszystko mi działa sprawnie. Skoro u Ciebie jest jakiś problem z usługą to reklamuj, jak najbardziej. Ale to raczej wyjątkiem jesteś, nie regułą, bo takich jak Twoje pretensji nikt praktycznie tu nie zgłasza.

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 288
  • 829
  • 2

LM to Liga Mistrzów UEFA!

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 1284
  • 3092
  • 31

Moze jak Orange nabędzie za free od C+ sublicencje  na LM to pokaze haha

Tej firmie nic się nie opłaca to dziwne że tyle lat ona funkcjonuje. 

Dodatkowych kanlanow Eurosport też się nie opłacało bo przecież jest Eurosport 1 i 2 i tvp sport haha

Żenada 

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 402
  • 1660
  • 3

@PARANOJAnie opłaca się nic orange nawet dbać o taki szczegół jak swoją stronę internetową, żeby aktualizować np informacje jakie kanały są w ofercie tv, bo są braki i błędy (chodzi tu o te logotypy na stronie w danym pakiecie). Palcem nie będę wskazywał co dokładnie brakuje czy jest do poprawienia bo orange ma od tego ludzi i od czegoś biorą wynagrodzenie. Spostrzegawczy zauważy te rzeczy na stronie. A co dopiero mówić o dołączeniu jakiegoś kanału do oferty.