- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy Orange zaskoczy w 2021 Android TV Boxem? ;)
Odświeżę trochę wątek, Wielkanoc tuż tuż więc raczej nie ma szans na Androidboxa od Orange przed tym świętem, jak sądzicie?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Obawiam się, że nie dadzą z nim rady wyrobić się "do świąt"... Cisza jest także w zakresie ich aplikacji do obsługi IPTV na Android TV - oba zagadnienia wydają się w dalszym ciągu być "daleko w lesie" 😉
.
Szkoda, bo ICU100 od czasu do czasu potrafi zapixelować obraz (dolną połówkę) i ewidentnie nie wyrabia się w odcieniach czerni (pixele) psując całkowicie odbiór programów...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wielkanoc przyszła i minęła, nadchodzi majówka a w sprawie nadal cisza... Szkoda bo coraz mniej mi się te dekodery podobają. Krótko miałem IWU200, teraz ICU100. Obydwa w porównaniu z satelitarnym dekoderem C+ wypadają tragicznie. Ani toto stabilne ani intuicyjne...
Co z tego że teoretycznie mogę (jeśli sobie dysk kupię), nagrywać jednocześnie trzy programy, jeśli w trakcie tego nagrywania dekoder potrafi się zresetować... Co z tego że dekoder ma gazylion opcji, skoro nie są one nigdzie udokumentowane a dostęp do nich jest nieintuicyjny. Co z tego że SZUKAJ zajmuje ćwierć ekranu, skoro nie znajduje wszystkich programów. Co z tego że można łatwo dokupić pakiety kanałów z poziomu dekodera, skoro tych dokupionych kanałów dekoder nie chce nagrywać. Co z tego że pilot jest dość mały, skoro ma mnóstwo malutkich klawiszy a przeznaczenia wielu z nie sposób się domyślić. W dodatku klapka baterii ciągle się otwiera. I tak możnaby jeszcze długo narzekać.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@j131 i chyba długo nie będzie słychać, lato coraz bliżej, a wiadomo że "sezon ogórkowy" nie jest dobry na wprowadzanie nowości na rynek, więc jak już mieliby się zdecydować (jeśli w ogóle) to najlepszy i najodpowiedniejszy wydaje się okres przedświąteczny (Gwiazdka) 🤔
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@slav72: jestem pewien że to będzie Gwiazdka. Tylko nie wiem którego roku... I czy wypadnie akurat w grudniu...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@j131 no właśnie i stąd moje twierdzenie "(jeśli w ogóle)" 😑
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »